Ζώδια

Ζώδια σήμερα 30/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Παρασκευή σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στη Παρθένο που μας δίνει την ευκαιρία για μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας και δουλειάς που μας απασχολούν. Ξαφνικές προτάσεις άκρως θετικές για εμάς δεν αποκλείονται που μπορούν να δώσουν ώθηση και σε οικονομικό επίπεδο.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί καινούργια ξεκινήματα σε ότι αφορά την εργασία και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι ιδιαίτερες καθώς το συγκεκριμένο ζώδιο εκτός από τα Φώτα (Ήλιος & Σελήνη) βρίσκεται ο Άρης, η Αφροδίτη και χθες πέρασε και ο Ερμής. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ρίξει όλο μας το βάρος σε υποχρεώσεις ρουτίνας που μπορεί να μας ταλαιπωρούν σε ότι αφορά τη δουλειά και τις ευθύνες που έχουμε αναλάβει. Θετικό είναι το γεγονός ότι ο Ουρανός σε τρίγωνο από τον Ταύρο δίνει ευφυΐα, γρήγορες και ευφάνταστες ιδέες, ξαφνικές προοπτικές και λύσεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά τις συνθήκες εργασίας.

Καλό είναι λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι για νέες προτάσεις που μπορεί να έρθουν από το πουθενά και να σηματοδοτήσουν εξαιρετικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δοθούν καινούργιες προοπτικές στην ήδη υπάρχουσα εργασία μας που θα ανοίξουν νέους δρόμους και θα σηματοδοτήσουν μία νέα αρχή πολλά υποσχόμενη. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε πιθανές εμμονές και διάθεση να γκρινιάζουμε, καθώς δεν αποκλείεται οι ευθύνες να είναι αρκετές και να θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε ή δεν θα είμαστε άψογοι σε ό,τι θα παραδώσουμε. Αυτό καλό είναι να το ξεχάσουμε και να εμπιστευτούμε τις δυνατότητές μας που είναι βέβαιο ότι δεν θα μας προδώσουν.

Νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τη διατροφή ή το πώς φροντίζουμε το σώμα μας, καθώς μπορούμε να βάλουμε τη γυμναστική στη ζωή μας και να του χαρίσουμε περισσότερη ενέργεια. Ένα νέο πρωτότυπο διατροφικό πρόγραμμα μπορεί να αποδώσει πολλά, καθώς είναι οι καλύτερες δυνατές συνθήκες που μπορεί να υπάρξουν για μία τέτοια απόφαση. Ας μην ξεχνάμε ότι για να αποδώσουμε τα μέγιστα δεν χρειάζεται μόνο το πνεύμα να βρίσκεται σε ισορροπία, αλλά και το σώμα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς