Ζώδια

Ζώδια σήμερα 30/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Δευτέρα σήμερα και η Αφροδίτη στο Ζυγό συναντά σε δυσαρμονική όψη τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι ανασφάλειες μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στα αισθηματικά μας και να δημιουργήσουν υποψίες σχετικά με οικονομικούς χειρισμούς στις συνεργασίες. Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες στο Ζυγό, καλώντας μας να τακτοποιήσουμε θέματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντονης καχυποψίας και περιέργειας. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανόν να προκαλέσει συγκρούσεις δυναμιτίζοντας την προσωπική μας ζωή.

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας: Οι ανασφάλειες οδηγούν σε ανάγκη ελέγχου και χειρισμού

Η Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι κυβερνήτης του ζωδίου και δίνει τις καλύτερές της ιδιότητες και ενέργειες, βοηθώντας μας να εξομαλύνουμε ζητήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, να ασχοληθούμε με την εμφάνισή μας, να φλερτάρουμε και να κοινωνικοποιηθούμε. Όμως το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει κατακόρυφα την ένταση σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Κόντρες, ανάγκη εξουσίας και καθορισμού των κινήσεων του συντρόφου μας μπορεί να εμφανιστούν και να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Επί της ουσίας, οι φόβοι και τα απωθημένα μας καθρεφτίζονται στους άλλους και είναι αυτά που πρέπει να διαχειριστούμε. Προσοχή και σε οικονομικές συναλλαγές, γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται.

Η Σελήνη για λίγο ακόμα παραμένει στο Ζυγό, δημιουργώντας πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Μετά το μεσημέρι εισέρχεται στον Σκορπιό, όπου εντείνει την εσωστρέφεια και την διάθεση να παρατηρούμε τους γύρω μας συλλέγοντας πληροφορίες. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει στις επιλογές μας η διαίσθηση, αφού μπορεί να μας καθοδηγήσει μοναδικά και κερδοφόρα. Το πάθος στις σχέσεις ξεχειλίζει, παράλληλα όμως εντείνεται η διάθεση ελέγχου που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει κόντρες με το ταίρι μας που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της προσωπικής μας ζωής. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα πιθανόν να ταλανίσει τις αισθηματικές σχέσεις.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς