Ζώδια

Ζώδια σήμερα 31/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο και η σύνοδος του σήμερα με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακά συναισθήματα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η έντονη ενέργεια που εκρήγνυται μέσα από τη συνάντηση των δυο πλανητών μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον. Καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί στους χειρισμούς μας για να μην υπάρξουν εντάσεις χωρίς πραγματική αιτία.

Με ομαδικό πνεύμα ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες σήμερα.

Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη διέλευση για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε λογικά πετυχαίνοντας τους στόχους μας. Η αποφασιστικότητα και η ωριμότητα πρέπει να κυριαρχήσουν και είναι αυτές που θα δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πιθανά μπλοκαρίσματα σε δράσεις και κινήσεις εντείνουν τον εκνευρισμό και μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις. Οφείλουμε να βοηθήσουμε να επικρατήσει το ομαδικό πνεύμα και η προσπάθεια για συλλογική πρόοδο. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, αυτή η σύνοδος μπορεί να δώσει σημαντικά αποτελέσματα, αρκεί να την εκμεταλλευτούμε σωστά.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους βοηθώντας να έρθουμε πιο κοντά με τα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος που κινούμαστε. Η επικοινωνία μπορεί να κυριαρχήσει και να δώσει μέγιστα αποτελέσματα, αφού βελτιώνει τη διάθεση μας. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την εξωστρέφεια και την ανάγκη για κοινωνικότητα ερχόμενοι σε επαφή με πρόσωπα που εκτιμάμε την άποψή τους, για να ζητήσουμε τη συμβουλή τους σε ό,τι μας απασχολεί και θεωρούμε ότι μας πιέζει. Σε επαγγελματικό επίπεδο, το εμπόριο και η επικοινωνία είναι τομείς που μας ευνοούν σήμερα. Αντιλαμβανόμαστε με ευκολία πως πρέπει να δράσουμε και αυτό είναι αρκετό για να πείσει τους γύρω μας για τις πραγματικές μας προθέσεις.

Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και ανάγκες που μπορεί να δημιουργούνται εντός της. Ο συναισθηματισμός είναι διάχυτος και πιθανόν είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με οικεία πρόσωπα όπου νιώθουμε θαλπωρή, ζεστασιά και ασφάλεια. δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για να κλείσουμε την ημέρα με χαμόγελο. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς