Ζώδια

Ζώδια σήμερα 31/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Σάββατο σήμερα και η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο στρέφοντας έτσι την προσοχή μας πιθανά σε θέματα ρουτίνας και υποχρεώσεις που μπορεί να μας προβληματίζουν. Καλό είναι να αποφύγουμε το άγχος γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να προκαλέσουμε ένταση στο περιβάλλον. Η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε διαστρέβλωση της πραγματικής εικόνας και λανθασμένες κινήσεις.

Σελήνη αντίθεση Ποσειδώνας: Το όνειρο μπορεί να μην είναι αληθινό

Μια μέρα μετά τη Νέα Σελήνη την Παρθένο καλούμαστε να διαχειριστούμε την ενέργειά της, καθώς η Σελήνη παραμένει στο συγκεκριμένο ζώδιο και επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις μας ή θέματα ρουτίνας που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να επηρεαστεί από το στρες καθώς μπορεί να γίνουμε άκρως επικριτικοί και η γκρίνια να επηρεάσει το περιβάλλον μας και πιο συγκεκριμένα την προσωπική μας ζωή.

Είναι εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να επικεντρωθούμε στην διατροφή μας και να αρχίσουμε ένα νέο πρόγραμμα που μπορεί να μας δώσει περισσότερη ενέργεια αποτοξινώνοντας το σώμα μας. Παράλληλα, η γυμναστική και κάθε είδους άσκηση μπορεί να βοηθήσει στο να εκτονώσουμε το άγχος με δημιουργικό τρόπο, βοηθώντας έτσι στο να αποφύγουμε συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερη φυσική κατάσταση.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες το πρωί μπορεί να οδηγήσει σε έντονη ευαισθησία και λάθος αντίληψη των οποίων καταστάσεων προκύψουν ή θέλουμε να διεκπεραιώσουμε. Καλά θα κάνουμε να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και να αφήσουμε χρόνο μέσα στην ημέρα για να αντιληφθούμε με ξεκάθαρη σκέψη και μάτια πως πρέπει να συμπεριφερθούμε και να κινηθούμε. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει αργότερα μέσα στη μέρα βοηθητικά και θα μας εφοδιάζει με ψυχικό σθένος και έντονη διαίσθηση, κάτι που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να κινηθούμε σωστά.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3