Ζώδια

Ζώδια σήμερα 31/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 31/10.

Ο Ερμής αρχίζει σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η συγκεκριμένη όψη εντείνει την ενδοστρέφεια, την καχυποψία και τη διάθεση να παρατηρούμε τους γύρω μας, σαν σιωπηλοί θεατές, χωρίς να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες, συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις, γιατί τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν πιθανόν να μας προκαλέσουν ένταση. Ευτυχώς σήμερα, σαν από μηχανής θεός, η Σελήνη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Δία μας δίνει μια γερή δόση αισιοδοξίας και ισορροπεί την κατάσταση.

Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό: Ανασφάλειες και φοβίες.

Είναι γεγονός ότι ο Ερμής στον Σκορπιό δημιουργεί έντονη ανάγκη για εσωστρέφεια, καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις. Σήμερα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο συγκεκριμένο ζώδιο, εντείνοντας ακόμα περισσότερο την μη έκφραση των συναισθημάτων, αλλά και την καχυποψία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στο να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους, συναλλαγές που μπορεί να έχουμε με τους συνεργάτες μας και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε την ανησυχία που νιώθουμε και τα περίεργα συναισθήματα που μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια, γιατί δεν αποκλείεται να μας οδηγήσουν σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή, καθώς η ζήλια εκφράζεται με έντονο τρόπο και δεν αποκλείεται να προκαλέσουμε ένταση λόγω αυτής και της κακής συνεννόησης και παρεξηγήσεων που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά την επικοινωνία. Καλό είναι να αφήσουμε προς το παρόν στην άκρη νέες συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες, γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως θα περιμέναμε.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη μας προσφέρει την ευκαιρία να στραφούμε σε πνευματικές αναζητήσεις που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να δεχθούμε προσκλήσεις για διασκέδαση που δεν πρέπει να χάσουμε. Το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται και πρωταγωνιστούμε όπου κι αν βρεθούμε με τη θετική μας σκέψη και το χιούμορ μας. Η σύνοδος της με τον Δία μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία, ζωντάνια και κέφι για τη ζωή. Είναι δεδομένο ότι μπορούμε να προωθήσουμε θέματα που μας αφορούν σε σχέση με σπουδές ή να παρακολουθήσουμε σεμινάρια και ημερίδες.

Νομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να δράσουμε, αφού τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανή. Επίσης, κάποια πρόσωπα μπορεί να ανοίξουν μπροστά μας νέους ορίζοντες, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Όσον αφορά τα αισθηματικά, ο ανάδρομος Ερμής το επόμενο διάστημα θα φροντίσει να φέρει στην πόρτα σας κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς