Ζώδια

Ζώδια: Ταύροι, Λέοντες και ακόμη δύο έχετε τα μάτια σας 14 σήμερα

Το ΠΑΣΟΚ είναι… παντού! Τύπισσα πήγε στο Tomorrowland με… τον πράσινο ήλιο αγκαλιά

Ερμής σε όψη με Αφροδίτη, που εξομαλύνει τις αντιθέσεις και Ερμής σε όψη με Ποσειδώνα, όπου ευνοούνται οι παρασκηνιακές δραστηριότητες. Τι χρειάζεται να προσέξετε;

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί όλα τα ζώδια και προβλέπει τι θα συμβεί.

Ο γνωστός αστρολόγος τονίζει μέσα από τις προβλέψεις του elle.gr ότι σήμερα (31/7) κάποιοι θα ευνοηθούν στα αισθηματικά ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά.

Κριός

H μέρα απαιτεί καλύτερη συνεννόηση με τους γύρω σας. Φροντίστε όμως, να παρέχετε ελευθερία και να μην επεμβαίνει ο ένας στα θέματα του άλλου.

Ταύρος

Αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις. Τα σχέδια σας θα ευοδωθούν αν τα αντιμετωπίσετε με την πρέπουσα σοβαρότητα

Δίδυμοι

Αποφύγετε τις συνηθισμένες σας υπερβολές και μην καλύπτεστε πίσω από τις ευαισθησίες σας. Χρειάζεστε κι εσείς περισσότερη αυτονομία, την οποία διεκδικείτε από καιρό.

Καρκίνος

Η αισθηματική σχέση μπορεί να βελτιωθεί, ιδιαίτερα αν βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά της. Μιλήστε στον σύντροφό σας με τον τρόπο που καταλαβαίνει και μην περιμένετε να σας ακολουθήσει σε μια σας επανάσταση.

Λέων

Υπάρχουν πολλές αιτίες ανταγωνισμού μ ε τους γύρω σας, αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να μην υπερβάλετε όταν διαφωνείτε.

Παρθένος

Δύσκολη σχέση μεταξύ ανθρώπων που βλέπουν διαφορετικά το ίδιο θέμα. Μην αναλώνεστε εκεί που δεν πρέπει, ή με τον άνθρωπο που δεν πρέπει.

Ζυγός

Έντονη προβλέπεται η μέρα με όσα έχετε αναλάβει και δεν σας φτάνει ο χρόνος. Αισθηματικά αντιλαμβάνεστε ότι ο σύντροφός σας βρίσκει διεξόδους εκεί που προσπαθείτε να τον στριμώξετε.

Σκορπιός

Δύσκολη καθημερινότητα, αλλά αυτήν την περίοδο βρίσκετε τρόπους να συνεννοηθείτε καλύτερα και να υποστηρίξετε έναν κοινό στόχο με ομοϊδεάτες σας.

Τοξότης

Ο ενθουσιασμός που επικρατεί για μια σας επιτυχία ή απαλλαγή από μια υποχρέωση, μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων. Αν το αποφύγετε, τότε ο Αύγουστος υπόσχεται πολλά.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε ανασφάλεια την οποία δεν την δείχνετε. Έχετε επιφορτιστεί με πολλές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να διαμαρτύρεται ο σύντροφός σας. Συμπαρασταθείτε του! Υδροχόος

Υδροχόος

Αν το θέμα σας είναι αισθηματικό φαίνεται ότι ο σύντροφός σας είναι περισσότερο συντηρητικός από όσο δείχνει, έστω και αν εκείνος διαφωνεί και θεωρεί τον εαυτό του πιο προσεκτικό από εσάς.

Ιχθύες

Οι πρωτοβουλίες που παίρνετε πρέπει να είναι εύστοχες για να είναι αποτελεσματικές και να αποφύγετε ταλαιπωρίες. Χρειάζεται χώρος και χρόνος για να λειτουργήσουν οι αποφάσεις.