Εκδηλώσεις

Η συγκίνηση της Μόνικα Μπελούτσι για το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος» και το «ευχαριστώ» στα ελληνικά

Συγκινημένη για το βραβείο “Χρυσός Αλέξανδρος” με το οποίο τιμήθηκε, εμφανίστηκε η Μόνικα Μπελούτσι το βράδυ της Πέμπτης (09.11.2023) στο “Ολύμπιον”, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.  

Η Μόνικα Μπελούτσι παρέλαβε το βραβείο από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στην αίθουσα του «Ολύμπιον» και εξέφρασε τη συγκίνησή της για την μεγάλη τιμή, λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή της εμβληματικής «Μαλένα».

«Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ το φανταστικό φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, νιώθω μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου στην τεράστια καλλιτέχνη Μαρία Κάλλας που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου», είπε η Ιταλίδα σταρ, και πρόσθεσε «Ευχαριστώ πολύ», μιλώντας στα ελληνικά, καθώς όπως έχει πει, η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο της προορισμό.

Προς τιμήν της, προβλήθηκε βίντεο με μοντάζ από τις πιο γνωστές ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, κλείνοντας με την μοναδική σκηνή από την Μαλένα.

Η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε στο «Ολύμπιον», όπου -όπως και χθες- έτσι και σήμερα, εκατοντάδες θαυμαστές της περίμεναν για να τη δουν, με την ελπίδα να βγάλουν μία selfie μαζί της ή να πάρουν ένα αυτόγραφο, ενώ κάποιοι της πρόσφεραν λουλούδια.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/11/bel_1.mp4

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/11/bel2.mp4

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.