Εκδηλώσεις

Πολυτεχνείο: Παρών ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκκένωσή – Αντιδράσεις για την παρουσία του

Tέλη κυκλοφορίας 2021: Πώς θα εκτυπώσετε το ειδοποιητήριό σας - Η διαδικασία
Τις φωτογραφίες από την παρουσία του στο Πολυτεχνείο και τη συνομιλία του με αστυνομικούς ανέβασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Αντιδράσεις από ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ

Έξω από το Πολυτεχνείο, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος είχε ζητήσει πριν από λίγες εβδομάδες την απαγόρευση του εορτασμού για την επέτειο του Πολυτεχνείου, συνομίλησε με αξιωματικούς της Αστυνομίας. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δημοσιοποίησε στα social και φωτογραφίες από την παρουσία του δίπλα στους αστυνομικούς. «Φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή. Καμία παραχώρηση σε επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες. Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και η πρωτεύουσά της κοινοβουλευτική εκπροσώπηση», έγραψε στο Facebook.

https://www.facebook.com/Constantinos.Bogdanos/posts/809307912946174

Αντιδράσεις για την παρουσία Μπογδάνου δίπλα σε αστυνομικούς

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου δίπλα στους αστυνομικούς στο Πολυτεχνείο προκάλεσε αντιδράσεις. Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ανέφερε ότι η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο είναι ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία. «Η παρουσία του βουλευτή κ. Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας έξω από το Πολυτεχνείο, αποτελεί εικόνα ντροπής για τη ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑΤάνιας Καραγιάννη, η οποία με ανάρτησή στο Facebook σημείωσε: «Η κυβέρνηση έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για αντιπερισπασμό από το χάος που έχει δημιουργήσει στο ΕΣΥ, σε προβοκάτσια στην επέτειο του Πολυτεχνείου».