Εκδηλώσεις Ελλάδα

Σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού η Νατάσα Παζαϊτη

Στο δήμο Ιλίου βρέθηκε η Νατάσα Παζαϊτη συμμετέχοντας σε εκδήλωση για την ενημέρωση των γυναικών και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Παγκοσμίως Ο μήνας Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, μιας μορφής καρκίνου, που μπορεί να θεραπευτεί, εφόσον ανιχνευθεί σε αρχικό στάδιο.

Η Νατάσα Παζαΐτη συμμετείχε σε εκδήλωση του Δήμου Ιλίου που έγινε για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την πρόληψη της ασθένειας. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ιλίου πραγματοποίησε εκδήλωση με αξιόλογους και διακεκριμένους επιστήμονες- ομιλητές και στη συνέχεια φωταγώγησε ροζ -για δεύτερη συνεχή χρονιά- το Δημαρχιακό Μέγαρο. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ανδριάνα Αλεβίζου.

Η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία αφού τόσο γυναίκες όσο και άνδρες παρευρέθηκαν και άκουσαν με προσοχή τις εισηγήσεις ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ιλίου κ.Νίκος Ζενέτος και η κα Νατάσα Παζαϊτη μέτρησαν αντίστροφα και πατώντας το κουμπί το δημαρχείο φωταγωγήθηκε ροζ συμβολικά ώστε να θυμίζει ότι πρέπει να αφιερώνουν οι γυναίκες λίγο χρόνο για τις προληπτικές εξετάσεις τους.

Pronews