Εκδηλώσεις Ελλάδα Επικαιρότητα

Στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου ο ΠτΔ Π. Παυλόπουλος και ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένος (βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με αφορμή τον εορτασμό της 104ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης, αλλά και του σημερινού εορτασμού του προστάτη Αγίου Δημητρίου.

Αυτή την ώρα τελείται η επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.
//www.youtube.com/watch?v=xme0u4nkFuA

Η άφιξη του Προκόπη Παυλούπουλου:
//www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=k7ZcEgl4IEI

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου πραγματοποιούνται, στη Θεσσαλονίκη, οι εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίες θα κορυφωθούν με τη στρατιωτική παρέλαση, στις 11 το πρωί της Παρασκευής, στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στις 11 σήμερα το πρωί θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στην οποία αναμένεται να παραστούν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη 1.30 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Λέσχη Αξιωματικών, όπου θα υπάρξει προσφώνηση από τον διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και αντιφώνηση από τον κ. Παυλόπουλο.

Στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και στις 8 μ.μ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με θέμα: “Η επικυριαρχία του “οικονομικού” επί του “θεσμικού” ως αιτία διάβρωσης του κοινωνικού κράτους δικαίου”.

Η μαθητική παρέλαση θα γίνει αύριο, στις 11 το πρωί στην οδό Τσιμισκή.