Ιστορία

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ψεύτικος ο έρωτας με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χαμός με κορονοπάρτι στο Ολυμπιακό Χωριό – Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Έχουν περάσει 24 χρόνια από τη μέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από τροχαίο στο Παρίσι μαζί με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ. Ωστόσο, η ζωή της εξακολουθεί να απασχολεί τόσα τα μέσα ενημέρωσης όσο και τους ανθρώπους που την αγάπησαν.

Ένα δημοσίευμα της Daily Star έρχεται να ανατρέψει όσα ξέραμε για την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Σύμφωνα με αυτό, η Νταϊάνα δεν διατηρούσε στην πραγματικότητα ερωτικό δεσμό με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Την αποκάλυψη έκανε υπάλληλος του Αλ Φαγιέντ, που δούλευε στο σκάφος του και είχε περάσει πολλές ώρες με το ζευγάρι. Ο ίδιος είπε πως όλα ήταν κατασκευασμένα και οι όποιες εκδηλώσεις αγάπης γινόντουσαν μόνο μπροστά στις κάμερες. Όταν οι κάμερες έκλειναν εκείνος δεν την φώναζε καν με το μικρό της όνομα, αλλά της απευθυνόταν ως «κυρία».

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ψεύτικος ο έρωτας με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ

Τις δηλώσεις είχε εξασφαλίσει λίγες μέρες πριν το θάνατο του ζευγαριού ο δημοσιογράφος Paul McMullan, στον οποίο ο υπάλληλος είχε πει: «Δεν μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο, την αποκαλεί κυρία, της μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό. Αλλά μόλις βγαίνουν έξω σε δημόσια θέα, φιλιούνται και αγκαλιάζονται».

Σημειώνεται πως και ο ιδιωτικός γραμματέας της Νταϊάνα Μάικλ Γκίμπινς ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του το 2017 ότι δεν ήταν ερωτευμένη με τον Ντόντι αλλά απλώς περνούσε το καλοκαίρι στο γιοτ του.