Πρόσωπα

Διονύσης Σαββόπουλος για εμβολιασμούς: «Ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα «βόλευε» και τους δύσπιστους»

Γέροντας Εφραίμ: Νικητής στη «μάχη» με τον κοροναϊό – Βγήκε από το νοσοκομείο

«Έτσι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι ακόμη και αρνητές, εμβολιασμένοι όντες, όχι πάντως με την δική τους θέληση» γράφει σε ανάρτησή του στα social media ο Διoνύσης Σαββόπουλος

Τη  δική του παρέμβαση στο ζήτημα των εμβολιασμών και όσων δηλώνουν δύσπιστοι αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, έκανε μέσα από ανάρτησή του στα social media και ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ειδικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook «ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα “βόλευε” τους δύσπιστους” απαλλάσσοντας τους από το βάρος της δικής τους ευθύνης».

Ο ίδιος τονίζει παράλληλα ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να συνεχίσουν να είναι αρνητές αλλά να είναι και εμβολιασμένοι προσθέτοντας «ότι μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα».

Αναλυτικά γράφει ο Διονύσης Σαββόπουλος:

«Πιστεύω ότι ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα «βόλευε» και τους δύσπιστους. Θα τους ανακούφιζε επειδή θα τους απάλλασσε από το βάρος της δικής τους ευθύνης. Έτσι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι ακόμη και αρνητές, εμβολιασμένοι όντες, όχι πάντως με την δική τους θέληση. Μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα» αναφέρει και κλείνει την παρέμβαση του με δύο στίχους από τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη:

«Στων γιατρών σας την παιδεία χαίρεστε λαοί,

των θνητών παρηγορία οι Ασκληπιοί»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος: