Πρόσωπα

Η Καλλιστώ μιλά για τον πατέρα της και συγκινεί τους πάντες

Η Καλλιστώ μιλά για τον πατέρα της και συγκινεί τους πάντες

Η Καλλιστώ μιλά για τον πατέρα της και συγκινεί τους πάντες.

Στη φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τον τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια», ο Αντώνης Βαρδής τιμήθηκε εννιά χρόνια μετά τον θάνατό του.

Τις μουσικές και τα τραγούδια του συνθέτη έντυσαν με τις φωνές τους οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Γιώργος Λιανός, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και ο Αντώνης Ρέμος ενώ τη βραδιά παρουσίασε και φέτος η Σία Κοσιώνη.

Η Καλλιστώ μιλά για τον πατέρα της και συγκινεί τους πάντες

Πλήθος κόσμου γέμισε το Καλλιμάρμαρο στάδιο, σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και ήταν η στιγμή που η κόρη του τραγουδιστή, Καλλιστώ Βαρδή έκανε τους πάντες να συγκινηθούν μιλώντας για τον πατέρα της:

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου.

Έχω ένα προαίσθημα απόψε ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του που είναι παρόντες, τιμώντας τον.