Πρόσωπα

«Λύγισε» η Γιάννα Τερζή για το πρόβλημα υγείας: «Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό»

Είσαι στους τέσσερις τοίχους και παλεύεις με τους δαίμονές σου”.

Η Γιάννα Τερζή κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης και σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη μίλησε για όλα. Η τραγουδίστρια συγκλόνισε με την περιγραφή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κι ενώ έχουν περάσει τρία χρόνια από το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στον νωτιαίο μυελό.

«Ήμουν για κάποιους μήνες σε αμαξίδιο. Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μην σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Θα μπορούσα να έχω μείνει σε αμαξίδιο ή να έχω κάποιο σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα.

Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ο πατέρας μου το έμαθε αφού είχαν πάει όλα καλά, μήνες μετά την επέμβαση. Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες και απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου. Αυτός που με συνόδευσε ήταν ο αδελφός μου», εξομολογήθηκε η Γιάννα Τερζή και συνέχισε:

«Πιο δύσκολο από όλα ήταν η αποκατάσταση. Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο. Ξαναγνώρισα το σώμα μου από την αρχή, ξαναπερπάτησα από την αρχή, τα έκανα όλα από την αρχή».

«Είσαι στους τέσσερις τοίχους και παλεύεις με τους δαίμονές σου. Σε κάποια φάση το σώμα μου ήταν τόσο ανεξέλεγκτο και από πόνους και από κινήσεις που…», είπε συγκινημένη η Γιάννα Τερζή.