Πρόσωπα

M.Λώλης: «Αν είναι να αυτοκτονήσουν οι γονείς μου επειδή είμαι ομοφυλόφιλος τότε.. καλό παράδεισο»! (βίντεο)

Καταδίωξη για το κλεμμένο μηχανάκι - Σεσημασμένος ο 22χρονος οδηγός

Συνέντευξη στην Ελεονόρα Μελέτη έδωσε χτες το βράδυ ο γνωστός υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης ο οποίος μίλησε για τις ερωτικές του προσωπικές προτιμήσεις.

«Η μητέρα μου δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Η αντίδραση του μπαμπά μου ήταν “τι μπορούμε να κάνουμε για να σε βοηθήσουμε”. Τώρα είναι και περήφανοι για τον αγώνα που δίνω».
Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής, τον αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας Μιχάλη Λώλη, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στα social media, μία φωτογραφία του στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύντροφό του, μπροστά από την Ελληνική Σημαία.

Ο Μιχάλης Λώλης μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»

«Δεν φταίνε οι γονείς μου γιατί και αυτοί ζουν σε μια ετεροκανονική κοινωνία. Είχα αντιδράσεις με τη μητέρα μου σε σχέση με τη σημαία. Μου είπε “σ’ αγαπάω, είσαι όλη μου η ζωή, το ξέρεις, αλλά μην προκαλείς”. Μαμά μου, πώς προκάλεσα; Πώς προκαλώ; Βοηθάω. Όταν είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος έφυγαν όλοι οι παιδικοί μου φίλοι από δίπλα μου. Ένιωσα μια χαρά. Αποφάσισα ότι αυτό είμαι αυτό υπηρετώ.

Έχω ακούσει από συγγενικό μου πρόσωπο, πρόσφατα, μια ξαδέρφη μου ότι “ξέρεις κάτι, μπορεί να τους οδηγήσεις και στην αυτοκτονία”. Αν είναι να αυτοκτονήσει ο πατέρας μου και η μητέρα μου γιατί είμαι ομοφυλόφιλος, καλό παράδεισο. Έκτοτε η σχέση μου με το γονείς μου είναι εκπληκτική. Η μητέρα μου δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Η αντίδραση του μπαμπά μου ήταν “τι μπορούμε να κάνουμε για να σε βοηθήσουμε”. Τώρα είναι και περήφανοι για τον αγώνα που δίνω, που βοηθάω κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Λώλης.

https://youtu.be/YV59C5u3A_E

https://youtu.be/EkbIUWOm3Ps