Συνεντεύξεις

Αποκαλυπτικότατος ο Πάνος Καλίδης στον Υδρόγειο 106,9 !

Αποκαλυπτικότατος ο Πάνος Καλίδης στον Υδρόγειο 106,9 !

Στον Υδρόγειο 106,9 και στην αγαπημένη του φίλη Κωνσταντίνα Παπαδόπουλου μίλησε σήμερα ο Πάνος Καλιδης !

Ο αγαπημένος Τραγουδιστής μίλησε για την νέα του συνεργασία με την Heaven αλλά και το νέο του τραγούδι «Σαν τρελός» το όποιο κυκλοφόρησε σχεδόν αμέσως μετά την αποχώρηση του από το Survivor …!

Ο Πάνος Καλίδης είπε ότι δεν μετάνοιωσε με την οικειοθελή αποχώρηση του από το παιχνίδι αφού είχε κουραστεί σωματικά και ψυχολογικά …παθαίνοντας μέχρι και κρίση πανικού .. και εφόσον είχε χαλάσει η μαγιά … όπως Χαρακτηριστικά είπε ανάμεσα σε εκείνον και τους συμπαίκτες του .. και δεν περνούσε πλέον καλά !

Όσον αφορά το περιβόητο ρύζι που έφαγε με την Κάτια στις αρχές του παιχνιδιού μας αποκάλυψε ότι : « Το κλέψαμε από την καλύβα ενός ψαρά που είχε πεταχτεί για ψάρεμα ! Ξαφρίσαμε λίγο αλατάκι και λίγο ρύζι ! Ποιος είπε ότι οι κλέφτες δεν είναι καλά παιδιά ;;; Άλλο να κλέβεις κατ΄επιλογή και άλλο να κλέβεις για να ζήσεις ! Δεν είναι κακό ..» είπε με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει !

Βέβαια για το λάδι μηχανής ήταν κάθετος ! «Αυτό το μπουκάλι λαδιού το βλέπαμε όλοι καιρό ! Απλά κάποια στιγμή το πήρα για να κάνω Πετονιές επειδή δεν είχαμε φως και νύχτωνε από τις 6 για αυτό και τσατίστηκα που με κατηγόρησαν κάποια παιδιά» -«Στο Καλυβάκι που είχα φτιάξει είχα μαζέψει διαφορά πράγματα που είχα βρει ..! Πετονιές, αγκίστρι όταν δεν είχαμε ακόμα , σπίρτα κ.α Αυτά δεν έπαιξαν στον αέρα …» όλοι βρίσκαμε διαφορά ..!
Στην ερώτηση μας ποιον θεωρεί φαβορί είπε δεν είναι σίγουρος πως θα ψηφίσει ο κόσμος .. Μια πιθανή επιλογή θα ήταν ο Νίκος Μπάρτζης που συνδυάζει και το αγωνιστικό και είναι και καλό παιδί..!!

Όσον αφορά τον Αλέξη Παππά και τα όσα βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια τόνισε : «Δεν μου αρέσει Αυτό που βλέπω από τον Αλεξ ! Θα μπορούσε να έφευγε από το παιχνίδι αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα όπως έφυγα και εγώ οικειοθελώς ! Πάντως αν βγει στον ντάκο με τον Τζειμς θα χάσει ..»

Ο χείμαρος Πάνος Καλίδης που πραγματικά ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του του φετινού #survivorgr τέλος μας αποκάλυψε και τα επαγγελματικά του σχέδια αφού μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και αλλά τραγούδια 2 εκ των οποίων δικά του και 2 εκπλήξεις .. ενώ τώρα θέλει να δημιουργήσει την νέα μπάντα του που αν όλα πάνε καλά θα τον συνοδεύει στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις !!!

Πάντως όπως τόνισε για το νησί μας που Λατρεύει .. στο Ηράκλειο συνήθως έρχεται για πολλές εμφανίσεις και στα Χανιά κάνει πάντα διακοπές !!!

Ακούστε όλη την συνέντευξη που έδωσε στην Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου:

Πηγή:www.1069.gr