Συνεντεύξεις

H Πόπη Μαλλιωτάκη συνέχιζει να είναι μια κούκλα

H Πόπη Μαλλιωτάκη συνέχιζει να είναι μια κούκλα

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο μας με αφορμή το νέο της τραγούδι «Το κλειδί του φεγγαριού» έδωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτακη στην ραδιοφωνικό μας παράγωγο Κωνσταντίνα Παπαδoπούλου – την όποια αποκάλεσε γούρι της αφού και το προηγούμενο single της τραγουδίστριας το είχε παρουσιάσει στην εκπομπή της ..!

H Πόπη Μαλλιωτάκη συνέχιζει να είναι μια κούκλα
Η αγαπημένη όλων Πόπη  Μαλλιωτακη (Ποπάρα) μίλησε για τα σχέδια της αλλά και για το πως περνάει στην καραντίνα … σαν χειμερινή κολυμβητής … πλέον !!!

Αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάματος αλλά και στον γιο της που εργάζεται και ως μοντέλο αφού όπως φαίνεται τα γονίδιά απέδωσαν !!!

Εξάλλου η Πόπη Μαλλιωτακη συνεχίζει να είναι μια κούκλα !!!

Τέλος μας επιβεβαίωσε ότι της έχει γίνει πρόταση για την «Φάρμα» και ότι πολύ πιθανόν να την δούμε στην νέα φουρνιά παικτών στο νέο reality που ξεκίνησε λίγες μέρες πριν στον ANT 1 !!! Άλλωστε κατάγεται από χωριό της Ιεράπετρας και ξέρει από αγροτικές δουλειές όπως μας τόνισε !!! Της το ευχόμαστε !!!

Ακούστε τι είπε στην Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου

Πηγή:www.1069.gr