Επικαιρότητα Κρήτη Συνεντεύξεις

Η Ζωή Ασουμανάκη, Miss International, μια πραγματική ομορφιά στον Υδρόγειο 106,9

Η Ζωή Ασουμανάκη, Miss International, μια πραγματική ομορφιά στον Υδρόγειο 106,9

Σήμερα μας 6 Νοεμβρίου 2023 μας εμπιστεύτηκε εδώ στον Υδρόγειο 106,9 η Miss International, Ζωή Ασουμανάκη και μίλησε με την δική μας Εύη Παπαδάκη,

για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τον διαγωνισμό, το κλίμα, και τις σχέσεις με τα άλλα κορίτσια..

Ζωή ΜΑΣ, πάντα να έχεις επιτυχίες στην ζωή σου, και να ξέρεις ότι από εδώ και τώρα αρχίζουν τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ   για εσένα… γιατί να ξέρεις ότι τα πάντα στην ζωή δεν είναι μόνο η ομορφιά σου αλλά το επίπεδο που έχεις καθώς και εκφορά του λόγου σου ΜΠΡΑΒΟ !!!!

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τα Studios του ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 παρέα με την δική μας Εύη Παπαδάκη καθώς και μερικά λόγια που μας έστειλε η δική μας κρητικοπούλα και Miss International ΖΩΗ ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ …. τα οποία σας μεταφέρουμε αυτολεξεί.

Η Ζωή Ασουμανάκη, Miss International, μια πραγματική ομορφιά στον Υδρόγειο 106,9 Η Ζωή Ασουμανάκη, Miss International, μια πραγματική ομορφιά στον Υδρόγειο 106,9 Η Ζωή Ασουμανάκη, Miss International, μια πραγματική ομορφιά στον Υδρόγειο 106,9

3efc6b8ded514199bf722ca7ecb9aa8f

Σήμερα είχα την τιμή να συμμετέχω στη ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό Υδρόγειος 106,9 FM, μια εμπειρία που με γέμισε χαρά και ενέργεια.

Μέσα από τη συζήτησή μας με την Εύη Παπαδάκη, αφιερώσαμε χρόνο να αναλύσουμε τον διαγωνισμό Miss International, μοιραζόμενοι τις σκέψεις και τα μηνύματα που ενισχύουν την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση.

Η αίσθηση που μοιράστηκα στην εκπομπή ήταν τόσο εμψυχωτική που υποσχέθηκα να επιστρέψω ξανά. Η δυναμική σύνδεση με την Εύη Παπαδάκη και η ενθουσιώδης ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τους ακροατές μέσω της εκπομπής μας άνοιξε νέες πόρτες για μελλοντικές συζητήσεις.

Πηγή:www.1069.gr