Επικαιρότητα Συνεντεύξεις

Ο αγαπημένος Τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης στον Υδρόγειο 106,9

Ο αγαπημένος  Τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης στον Υδρόγειο 106,9
Συνέντευξη στο ραδιόφωνο μας και στην Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου έδωσε την Παρασκευή 12-3 ο
αγαπημένος  Τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης με αφορμή  το συγκινητικό  τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό εν μέσω καραντίνας με τίτλο «Αν Σωθείς Θα Σωθώ» αφιερωμένο στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής ( γιατρούς , νοσηλευτές κτλ ) σαν ευχαριστήριο για την συμβολή τους στον COVID-19 το οποίο συνοδεύεται και από ένα υπέροχο videoclip !
Ο Γιώργος Λεμπέσης όπως τόνισε όταν δεν ασχολείται με τον παιδικό σταθμό που έχει με την σύζυγο του , βρίσκεται συνέχεια στο studio και δημιουργεί τραγούδια … όπως άλλωστε είναι και η νέα επιτυχία του Βασίλη Καρρα «Νύχτα του Γενάρη» στην οποία υπογράφει την μουσική !

Ενώ μας είπε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε και νέα δικά του τραγούδια !!!

Ο αγαπημένος  Τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης στον Υδρόγειο 106,9 Ο αγαπημένος  Τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης στον Υδρόγειο 106,9
Φυσικά με την Κωνσταντινα αναφέρθηκαν  στα 90’s και 00’s όπου πραγματικά  έζησε την απόλυτη επιτυχία και αγάπη από τον κόσμο ! Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει την «εξάρτηση» , «τις κατάλληλες προϋποθέσεις» , «το μωρό μου» το «Φίλε» με τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλα και πολλές άλλες αμέτρητες επιτυχίες !!!
Μάλιστα τόνισε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του η Κρήτη μαζί με την Κύπρο  ήταν οι πρώτες περιοχές που τον ανέδειξαν παίζοντας τα τραγούδια του !!!
Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ :