Επικαιρότητα Συνεντεύξεις

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9

Λ. Αυγενάκης: «Πολιτική σημαίνει να είσαι μέσα στην κοινωνία, να ταυτίζεσαι με τα προβλήματά της και να δίνεις λύσεις σε αυτά»

«Έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν τον τόπο μας. Το Ηράκλειο έχει δύναμη, έχει δυναμική, και σε ένα μήνα, ξεκινάμε μια καινούργια μέρα, να φέρουμε φως, ζωντάνια και αισιοδοξία στους Ηρακλειώτες, και σε όλους τους Έλληνες», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στον ρ/σ «Υδρόγειο 106.9» και την δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

 

  • Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και εγώ όλους αυτούς τους μήνες επιδιώξαμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να τους ακούμε και να επικοινωνούμε σε αυτούς τις θέσεις μας. Διότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και σημαντικό μέσο επικοινωνίας, δεν είναι το παν.

 

  • Η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας στους νέους 17-25 βασίζεται εν πολλοίς στην προσέγγισή μας. Βρεθήκαμε δίπλα τους, είδαμε τα πράγματα από την δική τους οπτική, για θέματα που πραγματικά τους απασχολούν όπως η ασφάλεια στα Πανεπιστήμια, το άσυλο, η διασύνδεση της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας. Δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε βάρος σε αυτά τα ζητήματα και έτσι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους.

 Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9

  • Ενόψει των εθνικών εκλογών, θέλω να ενθαρρύνω όλους τους πολίτες να αξιολογήσουν και να ψηφίσουν, ό,τι και αν επιλέξουν να ψηφίσουν. Η ιστορία γράφεται από αυτούς που συμμετέχουν.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9

 

  • Το μήνυμά μου για τις επερχόμενες εκλογές είναι να πιστέψουμε οι Ηρακλειώτες, οι Κρητικοί και όλοι οι Έλληνες στις δυνάμεις μας. Το Ηράκλειο έχει δύναμη, έχει μέλλον, και εγώ προσωπικά είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να δουλεύω με αφοσίωση και πάθος για ένα τόπο πιο παραγωγικό, για μια νέα γενιά που θα έχει επιλογές, που θα μπορέσει να δημιουργήσει. Για ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9      Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Υδρόγειο 106,9

Ακούστε όλη την συνέντευξη που έδωσε στην Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου…