Συνεντεύξεις

Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9

Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9

Στο αγαπημένο του ραδιόφωνο Υδρόγειος 1069 και στην αγαπημένη του ραδιοφωνικό παραγωγό Κωνσταντινα Παπαδοπουλου έδωσε συνέντευξη ο γνωστός Ηρακλειώτης Τραγουδιστής Μάνος Κοκολάκης χτες Παρασκευή 1 Νοεμβρίου !!

Με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Bofor που μόλος ξεκίνησαν αλλά φυσικά και την συμμετοχή του στο νέο talent show του ANT1 “The final four “ ο Μανος Κοκολακης μίλησε για την έμπειρια του στο παιχνίδι , το νέο τραγούδι που έρχεται και φυσικά τις εμφανίσεις του που είναι Sold out !!! “Ήταν το σωστό timing για εμένα να κάνω ένα τέτοιο βήμα αλλά ήταν και το συγκεκριμένο παιχνίδι που το βρήκα πιο κατάλληλο ! Αυτό που ζω στο The final four είναι ένα όνειρο ! Η αγάπη του κόσμου με έχει συγκινήσει …» μας είπε μεταξύ άλλων …

 

«Το παιχνίδι έχει πολλές ανατροπές βέβαια αλλά και από ότι έχω πάρει μέχρι τώρα μόνο κερδισμένος είμαι ..!!»

 

«Τραγούδησα πρώτη φορά στην Κύπρο πριν λίγες μέρες το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο και θα ξαναπάω σύντονα για εμφανίσεις …»

 

«Η συνεργασία μου με το «Bofor” και αυτή την σεζόν στην πόλη μας με γεμίζει απόλυτα ! Φέτος το μαγαζί είναι πολύ ανανεωμένο ενώ στο πλευρό μου θα έχω και την αδελφή μου Μαρια Κοκολάκη» «Έχω στα σκαριά ένα δικό μου τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και μάλλον αυτό θα κυκλοφορήσω …» φυσικά δεν παρέλειψε να μας πει το ρεφραιν του νέου τραγουδιού με την κιθάρα του live στα studio αλλά και να μας χαρίσει πολλές επιτυχίες με την μοναδική φωνή του !!!

 

Ενώ άφησε να εννοηθεί ότι  μάλλον έρχεται και μελλοντική  συνεργασία  με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έναν εκ των Κρίτων του The final four !!!

Μάνο  και ΝΙΚΗΤΗΣ  ευχόμαστε εμείς !!!!

Ακούστε την Συνέντευξη που Έδωσε στην Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου:

Δείτε και μερικές φωτογραφίες:

Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9  Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9 Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο 106,9