Επικαιρότητα Κρήτη Συνεντεύξεις

Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο

Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο

Στα στούντιο του σταθμού βρέθηκε για άλλη μια φορά ο αγαπημένος τραγούδιστης Μανος Κοκολακης και μάλιστα ανήμερα της εορτής Κωνσταντίνου και Ελενης στην εκπομπή της δικιάς μας Κωνσταντίνας !

Ο Μανος Κοκολακης μαζί με τον μαέστρο του Μανολη Πλατάκη και τον μουσικό του Νίκο Πηρουνακη χάρισαν μοναδικές στιγμές σε όλους τους εορτάζοντες και τους ακροατές του Υδρόγειος 106,9 , με τις μεγαλύτερες επιτυχίες live εν όψη των «Music Friday” του σταθμού μας !

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον κόσμο που του έχει λείψει για τις εμφανίσεις του που ανυπομονεί να ξεκινήσουν πάλι αλλά και για την κατάσταση που ζούμε λόγω COVID , παροτρύνοντας τον κόσμο να εμβολιαστεί …

Μάλιστα ο Μανος τραγούδησε το ρεφρέν από το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την PAnik Records και φυσικά θα το ακούσετε αποκλειστικά στο ραδιόφωνο μας !!!

Ακούστε τι είπε στην Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου ο καλλιτέχνης

Φωτογραφίες

Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο Ο Μάνος Κοκολάκης στον Υδρόγειο