Επικαιρότητα Συνεντεύξεις

Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE…. στον Υδρόγειο 106,9

Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE.... στον Υδρόγειο 106,9

Την πρώτη του συνέντευξη στην Κρήτη άμεσως μετά την συμμετοχή του στο The Voice of Greece, έδωσε ο Τραγουδιστης Marselino Sherifi στο ραδιόφωνο μας και στην Κωνσταντινα Παπαδοπουλου !!!

Ο Marselino ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με την ιδιαίτερη φωνή του και από μουσικός του δρόμου της πόλης μας … βρέθηκε στον τελικό του No1 talent show στην Ελλάδα !!!!

Εξάλλου στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο μας μίλησε για την πορεία του ..στην αρχή σαν μουσικός και αργότερα σαν Τραγουδιστής … για την απόφαση του να πάει στο παιχνίδι … αλλά και για την οικογένεια του αφού έγινε Πατέρας σε πολύ μικρή ηλικία έχοντας αποκτήσει 2 γιούς !!!

Ο Marselino κατάγεται από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 22 χρόνια !!!

-«Ότι κάνω το κάνω για την οικογένεια μου ,.! Το ποντιακό τραγούδι που είπα στον τελικό δεν είχε άμεση σχέση με εμένα , απλά αρέσει πολύ στην μητέρα μου Γι αυτό και αποφάσισα να πω το συγκεκριμένο !!! Μάλιστα στην σκηνή του The voice συγκινήθηκα απίστευτα όταν το ερμήνευα !» Όσον αφορά το μπέρδεμα του ημιτελικού μας διευκρίνισε «έγινε λάθος με τον κωδικό ψηφοφορίας , ευτυχώς η παραγωγή την επόμενη μέρα με ενημέρωσε για την λάθος καταμέτρηση και έτσι βρέθηκα στον τελικό όπως έπρεπε !»

Τέλος δεν δίστασε να πιάσει το ακορντεόν του ( σήμα κατατεθέν ) και να αφιερώσει στην Κωνσταντινα αλλά και στους ακροατές του σταθμού μας ένα ερωτικο τραγούδι με την μοναδική του χροιά …. !!!
Marselino Sherifi ευχόμαστε το The Voice να ήταν μόνο η αρχή … Γιατί το αξίζεις να πας ψηλά !!!

Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε ο Μαρσελίνο Σερίφι στην δική μας Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου

Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE.... στον Υδρόγειο 106,9  Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE.... στον Υδρόγειο 106,9  Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE.... στον Υδρόγειο 106,9Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE.... στον Υδρόγειο 106,9 Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE.... στον Υδρόγειο 106,9Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE.... στον Υδρόγειο 106,9

Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE.... στον Υδρόγειο 106,9 Ο Μαρσελίνο Σερίφι από το THE VOICE.... στον Υδρόγειο 106,9

Με την παραγωγό του σταθμού Υδρόγειος 106,9 Κατερίνα Αγγελάκη

και στην επόμενη φωτογραφία με τον Μουσικοσυνθέτη Χάρη Γαλανό

Ακούστε το ποντιακό τραγούδι που είπε στο THE VOICE:

Μαρσελίνο Σερίφι – Σον θεό εφτάγω τάμα | Τελικός | The Voice of Greece -YouγTube

Πηγή:www.1069.gr