Κρήτη Συνεντεύξεις

Το φαινόμενο – καλλιτέχνης Liak στον Υδρόγειο 106,9

Το φαινόμενο - καλλιτέχνης Liak στον Υδρόγειο 106,9

Το φαινόμενο – καλλιτέχνης Liak ο οποίος ξεχώρισε μέσα από την συμμετοχή του στο X -Factor Greece (σε ηλικία μόλις 16 ετών ) έδωσε σήμερα την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη στο ραδιόφωνο μας και την Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου !!

Μίλησε για την πορεία του στο παιχνίδι , την συνεργασία του με την PAnik records και το νέο του τραγούδι Mamacita αλλά και την διασκευή του «Νόμιζα» του Ανδρέα Τσουκαλά που μεταφέρει με νέους ήχους και με το δικό του χαρακτηριστικό στυλ !!!

Ο αγαπημένος Τραγουδιστης της νεολαίας ανυπομονεί να κάνει συναυλίες και πάλι ενώ μς αποκάλυψε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει κι το πρώτο του ολοκληρωμένο album !!!
Μάλιστα ο Λιακος παρέα με την κιθάρα του τραγούδησε ζωντανά στα στούντιο του σταθμού εν όψη των «Music Fridays” που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία εδώ και 4 χρόνια μέσα από το ραδιόφωνο μας !!!

Τα μνμ των θαυμαστών του και η αγάπη που δέχεται από τον κόσμο μας απέδειξαν ότι ο μικρός Liak ήρθε για να μείνει στο καλλιτεχνικό στερέωμα !!!! Ακούστε όλη την συνέντευξη του Ηρακλειώτη Liak εδώ :

Στις φωτογραφίες ο καλλιτέχνης LAK με την Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου και με τον κομμωτή Λευτέρη Γιγουρτάκη

Το φαινόμενο - καλλιτέχνης Liak στον Υδρόγειο 106,9 Το φαινόμενο - καλλιτέχνης Liak στον Υδρόγειο 106,9 Το φαινόμενο - καλλιτέχνης Liak στον Υδρόγειο 106,9

Το φαινόμενο - καλλιτέχνης Liak στον Υδρόγειο 106,9 Το φαινόμενο - καλλιτέχνης Liak στον Υδρόγειο 106,9

Πηγή: 1069.gr