Αντώνης Τσαπίνος

Αντώνης Τσαπίνος

Ο Αντώνης Τσαπίνος κρύβεται πίσω από Πρώτο Μουσικό Ραδιόφωνο της Κρήτης. Δεν κρύβεται ποτέ όμως από τις προκλήσεις και τις ευθύνες του, που δεν είναι και λίγες. Την παιδική του ηλικία θα την αφήσουμε στους ιστορικούς του μέλλοντος.

Αγάπησε με πάθος τα media και αυτό το δείχνουν όλες τους οι κινήσεις από τότε που το μυαλό του άρχισε να παίρνει στροφές, πέρασε από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αλλά το γραφτό του ήταν και είναι ο Υδρόγειος 106,9 FM

Άνθρωπος απίστευτα ενεργητικός και παθιασμένος με αυτό που κάνει, δεν αφήνει κανέναν σε χλωρό κλαρί με τα πειράγματα του.
Μεγάλη του αγάπη η θάλασσα και το…

Ο Αντώνης Τσαπίνος γεννήθηκε 1 Δεκεμβρίου. Ήταν ένα κρύο πρωινό Κυριακής γύρω στις 10:30 το πρωί όταν άρχισε να ταλαιπωρεί τον κόσμο. Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερο, φωτιά με γη, δηλαδή αλλοπρόσαλλος για να μην πούμε απροσάρμοστος. Τα ψυχολογικά του προβλήματα μπορούν να στηρίξουν εύκολα ολόκληρη πτέρυγα ερευνών και πειραμάτων στο Δαφνί! Αλλά κατά τα άλλα είναι καλό και μαζεμένο παιδί.

Το ραδιόφωνο μπήκε στη ζωή του σε ηλικία 14 ετών. Η πρώτη αγάπη και παντοτινή! Τι κι αν το ένα πικάπ για να παίξει το τραγούδι έπρεπε να το σπρώξεις κι εσύ με το χέρι, γιατί έχανε στροφές! Το πάθος ξέρει να προσπερνάει τέτοιες μικροδυσκολίες.

Δεν είναι από τους ανθρώπους που αλλάζουν φανέλες συχνά! Εργασιακές φανέλες, εννοούμε. Αν θέλετε να τον βρείτε περάστε από τον Υδρόγειο 106,9 FM. Είναι το στέκι του.

Μεγαλώνοντας, όταν του έκαναν την ερώτηση: τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις?… ο Αντώνης απαντούσε… «Όταν μεγαλώσω θα φοράω ακουστικά»…και εκείνοι έλεγαν … «Ωωωω, ο Αντώνης θέλει να γίνει γιατρός!» …. Τελικά τα έβαλε τα ακουστικά -ευτυχώς όχι βαρηκοίας ακόμα- και δε λέει να τ’ αποχωριστεί.

Τα τελευταία χρόνια, τον ακούτε καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του Υδρόγειος 106,9 από τις 14:00 έως τις 16:00, με το γνωστό σε όλους πλέον ύφος του.