Άλλα Sports

Ο Εμμανούηλ Καραλής γονάτισε συγκινημένος με την ελληνική σημαία

Λαμία – Άρης 2-1: Πρώτο τρίποντο μετά από 5 μήνες

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της καριέρας του σε επίπεδο Ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Με άλμα στα 5,80 μ., ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν δεύτερος και χάρισε στη χώρα μας το τρίτο της μετάλλιο στη διοργάνωση μετά το χρυσό του Τεντόγλου και το ασημένιο του Ανδρικόπουλου.

Ο 24χρονος αθλητής ξεκίνησε από έγκυρο άλμα στα 5,40 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 5,60 μ. (ύψος που πιθανός του στέρησε το χρυσό) και με την πρώτη τα 5,70 μ., και 5,80 μ., ύψος που έκρινε τα μετάλλια.

Ο Εμμανούηλ Καραλής γονάτισε συγκινημένος με την ελληνική σημαία

Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στο επί κοντώ Ανδρών, μετά το ασημένιο του Κώστα Φιλιππίδη το 2017 στο Βελιγράδι.

Ο Ελληνας πρωταθλητής άγγιξε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (5.86) και πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου των νικητών, χάνοντας στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο.

Όσον αφορά την προσπάθεια του στα 5.85μ., απέτυχε και τις τρεις φορές, δείχνοντας, πάντως, ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει και αυτό το ύψος.

Μετά το τέλος του τελικού του επί κοντώ, ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν πολύ συγκινημένος. Ο Έλληνας πρωταθλητής πανηγύρισε με την ψυχή του τη σπουδαία επιτυχία του, γονατίζοντας με την ελληνική σημαία.

Ξέφρενοι ήταν και οι πανηγυρισμοί στην ελληνική κερκίδα, με τον πατέρα του Εμμανουήλ Καραλή και τον Γιώργο Πομάσκι να ζουν έντονα την επιτυχία του Μανόλο.