Άλλα Sports

Παράτησε το μόντελινγκ και μπήκε στα ρινγκ – Η πιο σέξι γυναίκα μποξέρ (Photos)

Δέντρο ξεριζώθηκε από καταιγίδα και αποκάλυψε κάτι που κανείς δε περίμενε

Το εκπληκτικό κορμί της με τις τέλειες αναλογίες και το γλυκό της πρόσωπο, θα μπορούσαν να της ανοίξουν μια καριέρα στο μόντελινγκ. Άλλωστε με εκείνο ασχολιόταν μέχρι που γνώρισε τις πολεμικές τέχνες και τα ρινγκ και τα παράτησε όλα. Άρχισε σκληρή προπόνηση προκειμένου να μπορεί να πυγμαχεί και πλέον μεταμορφωνόταν από ένα όμορφο κορίτσι σε μια πολεμική μηχανή.

Η Αvril Μathie θα κοιτάζει τις φωτογραφίες της με το μπικίνι και εκείνες που έχει τραβήξει μετά από κάποιον αγώνα πυγμαχίας όπου στην κυριολεξία της έχουν μαυρίσει τα μάτια από τις μπουνιές και θα αναρωτιέται εάν έκανε καλά που ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες. Και όμως η ίδια πιστεύει ότι έκανε πολύ καλά και πως αυτό είναι που της ταιριάζει.

Γεννήθηκε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και με το μόντελινγκ ταξίδεψε στη Αμερική όπου κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στα Λας Βέγκας. Ανακηρύχθηκε το 2014 Μις μπικίνι ΗΠΑ. Όμως μετά τον τίτλο της άρχισε να ασχολείται με το μποξ το οποίο τελικά και την κέρδισε.

Σήμερα είναι 31 ετών και δεν λέει να βγει από το ρινγκ. Την έχουν χαρακτηρίσει την πιο σέξι μποξέρ που υπάρχει.

Και όταν λέμε μποξέρ το εννοούμε. Αρκεί να δείτε το βίντεο που έχει ανεβάσει στο instagram πριν και μετά ένα αγώνα που έδωσε. Στο «πριν» είναι η πανέμορφη Αβρίλ και στο «μετά» τα μάτια της έχουν μπλαβίσει από τις μπουνιές που έχει δεχτεί.Παράτησε το μόντελινγκ και μπήκε στα ρινγκ – Η πιο σέξι γυναίκα μποξέρ (Photos) Παράτησε το μόντελινγκ και μπήκε στα ρινγκ – Η πιο σέξι γυναίκα μποξέρ (Photos) Παράτησε το μόντελινγκ και μπήκε στα ρινγκ – Η πιο σέξι γυναίκα μποξέρ (Photos) Παράτησε το μόντελινγκ και μπήκε στα ρινγκ – Η πιο σέξι γυναίκα μποξέρ (Photos) Παράτησε το μόντελινγκ και μπήκε στα ρινγκ – Η πιο σέξι γυναίκα μποξέρ (Photos) Παράτησε το μόντελινγκ και μπήκε στα ρινγκ – Η πιο σέξι γυναίκα μποξέρ (Photos)

laimitomos.com