Άλλα Sports

Στέφανος Ντούσκος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Να κατακτήσω μετάλλιο και στο Παρίσι»

Κακοκαιρία Daniel: Ενισχύεται η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων - Στους 586 οι πολίτες που έχουν απεγκλωβιστεί

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του 2020 εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο «Παρίσι 2024» και κάνει όνειρα για άλλο ένα μετάλλιο

Ο Στέφανος Ντούσκος έδειξε τον δρόμο προς τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 κι ως χρυσός Ολυμπιονίκης σφράγισε το πρώτο ελληνικό εισιτήριο για το κορυφαίο γεγονός του επόμενου καλοκαιριού.

Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής παρουσιάστηκε σε εξαιρετική κατάσταση στον ημιτελικό του σκιφ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και με μεγάλη συγκέντρωση έκανε αυτό που έπρεπε .Πήρε χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο της κούρσας μια θέση μέσα στην πρώτη τριάδα που έδινε την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και σφράγιζε αυτόματα το εισιτήριο για το Παρίσι που παίρνουν οι εννέα πρώτοι από το Βελιγράδι.

Τερματίζοντας στην 2η θέση με 6:55.71 , πίσω από τον Γερμανό Ζίντλερ που τερμάτισε σε 6:53.47 πέτυχε το στόχο του και πλέον απελευθερωμένος από το άγχος θα διεκδικήσει την Κυριακή στον μεγάλο τελικό στις 15:25 ώρα Ελλάδας (Απευθείας από την ΕΡΤ3) και μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής λίγο μετά την κούρσα τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η προετοιμασία και όλα βγήκαν όπως τα θέλαμε. Ήμουν πάρα πολύ καλά μέσα στην κούρσα , το πίστεψα , το ήθελα πάρα πολύ να προκριθώ ειδικά για δεύτερη φορά στο σκιφ το βαρύ που είναι το πιο ανταγωνιστικό με τις περισσότερες συμμετοχές. Είμαι πολύ χαρούμενος , τώρα μας μένει άλλο ένα βήμα στο τελικό , ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και μετά από τον τελικό ανεξαρτήτως τι θα γίνει θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά για του χρόνου που ξέρουμε ότι εκεί είναι ο μεγαλύτερος μας στόχος για να μπορέσουμε να πάρουμε ακόμα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο».