Άλλα Sports

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του ο καταξιωμένος τραγουδιστής μιλώντας για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που πέρασε. «Από το άγχος που πέρασα εγώ εκείνα τα 7 χρόνια της συνεργασίας μας, έπαθα δύο εμφράγματα. Στα 38 μου πέρασα δύο εμφράγματα. Στα 40 μου πέρασα καρκίνο στο λαιμό και αυτά ήταν από το άγχος. Έδωσα πάρα πολλά λεφτά για ανθρώπους που δεν άξιζαν. Έφευγα από τη δουλειά με 10 δραχμές και γύριζα στο σπίτι με 1 δραχμή. Τα είχα φάει όλα στα μπουζούκια, γύρναγα από εδώ, γύρναγα από εκεί, έκανα τα πάντα, έκανα τη ζωή μου. Εκείνη την περίοδο με τον Πανταζή αλλάξαμε 4 αυτοκίνητα σε 2 μήνες. Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω μια υπέροχη οικογένεια, έχω μια υπέροχη γυναίκα, έχω τρία υπέροχα παιδιά. Τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Από τις γυναίκες μου χώριζα γιατί μου άρεσαν οι γυναίκες. Ήμουν γυναικάς, δεν ήμουν πιστός», δήλωσε ο Ματθαίος Γιαννούλης στην εκπομπή «Happy Day».

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Αποστρατικοποιείστε τα νησιά του Α.Αιγαίου - Το ΝΑΤΟ να μην τα πλησιάζει - Έχουμε δικαιώματα»!

Οι μεγάλες νίκες στο τένις… πληρώνουν καλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα γίνει πλουσιότερος μετά την ανεπανάληπτη επικράτησή του επί του Νο3 του κόσμου και θρύλο του αθλήματος, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε κερδίσει το ποσό των 312.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο τουρνουά και την πορεία του μέχρι τον ημιτελικό, όμως η πρόκριση στον τελικό θα του αποφέρει επιπλέον 608.700 ευρώ. Αν καταφέρει να κάνει μάλιστα, μία ακόμη υπέρβαση κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, τότε τα συνολικά του έσοδα θα ξεπεράσουν τα 1,2 εκατ. ευρώ.