Αθλητικά

Αυγενάκης: Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώσει τους λαούς

Επιδότηση πάγιων δαπανών: Τον Μάιο οι πρώτες επιδοτήσεις, οι δικαιούχοι, οι δαπάνες που επιδοτούνται

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη στον πλανήτη, ο Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω ανάρτησης στα social media. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός τόνισε ότι ο αθλητισμός «ενώσει τους λαούς» και πως αυτά που πρεσβεύει είναι: «Ειρήνη, Αλληλεγγύη, Ανάπτυξη, μακριά και πέρα από οποιαδήποτε διάκριση!».

Η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη στο Facebook έχει ως εξής:

«Σήμερα, 6 Απριλίου, στην Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη στον πλανήτη, υψώνουμε WhiteCard! Τονίζουμε τη δύναμη του Αθλητισμού να ενώσει τους λαούς, να υπερκεράσει πάσης φύσεως διαφορές, να λειτουργήσει ως παγκόσμια γλώσσα ενότητας, συμφιλίωσης και ανάδειξης των Αξιών του! Το “ευ αγωνίζεσθαι”, η θεμελιώδης Αρχή του αθλητισμού, ας μας συντροφεύει σε όλες τις δράσεις της καθημερινότητας μας μαζί με τη συνεχή προσπάθεια και τον σεβασμό σε κάθε διπλανό μας.

Όπως κάθε χρόνο, όπως κάθε ημέρα, η αθλητική οικογένεια στέλνει τα ισχυρά της, πανανθρώπινα μηνύματα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης. Ειρήνη, Αλληλεγγύη, Ανάπτυξη, μακριά και πέρα από οποιαδήποτε διάκριση!».

https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/10157605082256637