Μπάσκετ

Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν θα επιτρέψω στην ομάδα μου να νιώσει κάτι παραπάνω από μία ακόμα νίκη»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 92-86 μέσα στο ΣΕΦ, στο Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League. Παρά το 2-0 των Πειραιωτών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να κρατήσει… χαμηλούς τόνους στην ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει στους παίκτες του Ολυμπιακού να νιώσουν κάτι παραπάνω από τη χαρά μίας ακόμα νίκης, καθώς, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όσον αφορά την υπόθεση της κατάκτησης πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Ο χαρακτήρας μιας ομάδας πάντα παίζει ρόλο, αλλά δεν ήταν μόνο η καρδιά, ήταν και η ποιότητα των παικτών.

Το πόσο συμπαγής ήταν, το πώς παίξαμε μαζί. Σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά. Δυσκολέψαμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό να βρει σκορ. Στο δεύτερο μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι με διαφορές κοντά σε διψήφιο αριθμό. Είδατε πόσο καλή ομάδα είναι και τι σουτ έβαλε στο τέλος και πλησίασε.

Δεν θα επιτρέψω στην ομάδα μου να νιώσει κάτι παραπάνω από τη χαρά για τη σημερινή νίκη, από απλώς μια ακόμα νίκη. Η σειρά είναι best-of-five, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο σούταρε την μπάλα πολύ καλά. Έπαιξε με λιγότερη πίεση από το πρώτο που ήταν στο γήπεδό τους. Εμείς αντίστοιχα σε αυτό το ματς, είχαμε την πίεση. Ξεδιπλώσαμε τα χαρακτηριστικά μας στο παρκέ όπως θέλαμε».