Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Ντου” στην προπόνηση του Παναθηναϊκού! “Δεν είχατε αρχ…@#α να ζητήσετε συγγνώμη”

Νέοι όροι Τραμπ σε Ερντογάν: «Να δεχθείς Αμερικανούς επιθεωρητές στην Τουρκία για να ελέγχουν τα S-400»

Ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια, σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στο… κάδρο. Η ήττα – αποκλεισμός από τον Προμηθέα στην Πάτρα έφερε “σεισμό” στους “πράσινους” και… προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού -τη Δευτέρα (11.11.2019)- και στο τέλος του προγράμματος μίλησε με… σκληρή γλώσσαΑυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ…α να ζητήσει συγγνώμη! Από τον κόσμο και από τη διοίκηση! Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη! Ήδη έχετε δυο εκτός προγράμματος ήττες. Είναι ντροπή για τον σύλλογο αυτό που έγινε! Να καταλάβετε που παίζετε! Τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το μπάτζετ του Προμηθέα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακόπουλος.

Μάλιστα, απευθυνόμενος προς συγκεκριμένους παίκτες, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε σε έντονο ύφος: “Ξέρω που πάτε, πότε πάτε και τι πίνετε! Έτσι και μάθω σε μέρα μη ρεπό είστε έξω, θα σας κόψω τα συμβόλαια! Αν χάσετε ξανά εκτός προγράμματος, θα σπάσω συμβόλαια! Στις νίκες είστε καλοί, στους πανηγυρισμούς είστε πρώτοι! Στις ήττες εξαφανίζεστε! Ο Καλάθης δίνει το 300% και τα περιμένετε όλα από αυτόν! Ντροπή σας”.