Μπάσκετ Παρασκήνιο

Παναθηναϊκός – Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: «Δεν κοιμάσαι μετά από ήττα από τον Ολυμπιακό »

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για την πρόσφατη ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι της Euroleague, αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν στο «τριφύλλι», τονίζοντας: «Φέτος μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο».

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ3, σχολίασε τη διαχείριση μιας ήττας σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη:

Για το 20-1 στη Basket League: «Θα μπορούσαμε να είμαστε κι αήττητοι».

Για την πίεση της επιτυχίας: «Στον Παναθηναϊκό είμαστε έτσι. Και πέρυσι υπήρχε πίεση, και πρόπερσι, και κάθε χρόνο. Όταν παίρνεις και φοράς αυτή τη φανέλα κι αγωνίζεσαι για αυτό το σύλλογο υπάρχει πίεση, έτσι;».

Για το πλεονέκτημα σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες χρονιές: «Έχουμε αρκετούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, είμαστε γεμάτοι σε σχέση με τα άλλα χρόνια. Έχουμε αρκετά βαθύ ρόστερ. Παρότι η ομάδα δε χτίστηκε έτσι, με βάση την άμυνα έχουμε δείξει φέτος ότι είμαστε πολύ καλοί και στην άμυνα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε φέτος να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο. Παρότι έχουμε μείνει χωρίς τίτλο. Είναι ήδη Μάρτιος και δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίτλο, αλλά στόχος είναι οι δύο επόμενοι».

Για την πρόσφατη ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μας έδεσε την επόμενη ημέρα. Το σκέφτεσαι όλο το βράδυ. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο βράδυ, δεν κοιμάσαι».