Μπάσκετ

Πρίντεζης – Σλούκας – Παπανικολάου: «Χαιρόμαστε που ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Α1»

To βάρβαρο «έθιμο» που έβαψε τη θάλασσα κόκκινη: Έσφαξαν 1.428 δελφίνια στα Nησιά Φερόε

Την ικανοποίηση τους για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1 εξέφρασαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ομάδας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, δήλωσε: «Είναι μεγάλα τα οφέλη να παίζεις και στο πρωτάθλημα, όσον αφορά στο ρυθμό. Τα επιπλέον παιχνίδια θα βοηθήσουν πολύ, για να γίνεις ομάδα, να ξεπεράσεις μια ήττα και όλα αυτά. Όλοι ξέρουμε τα καλά και τα κακά του να παίζεις ένα ματς την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει τίτλους. Είμαστε όλοι αρκετά χαρούμενοι που γυρίσαμε πίσω. Το είχε ανάγκη και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ελληνικός αθλητισμός, για να ξαναδούμε μεγάλα παιχνίδια.

Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά από ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής, την αύρα, τους ρόλους και τη χημεία, μου αρέσει πολύ και αν είμαστε υγιείς μπορούμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να πάμε καλύτερα».

Ο Κώστας Σλούκας είπε με τη σειρά του: «Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ήταν ότι δεν παίζαμε στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα, που ζει διεκδικώντας τίτλους και όσο περισσότερους τίτλους διεκδικεί και κερδίζει, μεγαλώνει την κληρονομιά της. Οπότε δεν τίθεται ζήτημα αν χαιρόμαστε που επιστρέφουμε».

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε: «Υπάρχει δίψα να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο. Όση χαρά δίνουμε στον κόσμο με μια νίκη, άλλη τόση ενέργεια θα μας δίνουν εκείνοι με την παρουσία τους. Υπάρχει δίψα για αυτή τη χρονιά, υπάρχουν δύο τίτλοι παραπάνω να διεκδικήσεις κι αυτό από μόνο του τα λέει όλα».