Αθλητικά

Χαμός στον Ρέντη: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή! (vid,pics)

Ιράν: Πάνω από 100 συλλήψεις για τις δηλητηριάσεις των μαθητριών

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την «ερυθρόλευκη» αποστολή και αποθέωσαν τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του για το διπλό στην Opap Arena. Το in στη αποθεωτική υποδοχή στο Ρέντη.

«Τρέλα» για τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και να περιμένουν την ερυθρόλευκη αποστολή να επιστρέψει από τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η σπουδαία εμφάνιση στην Opap Arena και η επιβλητική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (3-1) προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, με χιλιάδες φίλους του πειραϊκού συλλόγου να βρίσκονται έξω από το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν μεταβεί στον Ρέντη και πριν αποχωρήσει η αποστολή και είχαν εμψυχώσει την ομάδα, περιμένουν τον Ισπανό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του για να τους αποθεώσουν για τη σπουδαία νίκη στην Opap Arena.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Μίτσελ και τους παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι με τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν στο σπίτι της ΑΕΚ έκαναν «δήλωση» τίτλου και πλέον θα τα δώσουν όλα στα πλέι οφ για το πρωτάθλημα!

Χαμός στον Ρέντη: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή! (vid,pics) Χαμός στον Ρέντη: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή! (vid,pics) Χαμός στον Ρέντη: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή! (vid,pics) Χαμός στον Ρέντη: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή! (vid,pics)