Ελληνικό Ποδόσφαιρο Παρασκήνιο

Bράζει ο Βόλος – «Να πάνε σπίτι τους»

Bράζει ο Βόλος – «Να πάνε σπίτι τους»

Οργή επικρατεί στην ΠΑΕ Βόλου για τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΝΠΣ Βόλος μπορεί να επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά το 2-1 επί των Αρκάδων, ωστόσο, στο «συγκρότημα» της Μαγνησίας επικρατεί μεγάλη αναστάτωση αναφορικά με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:

«Επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι, θα δεχθούμε ότι ο Τάσος Παπαπέτρου και ο βοηθός του Παπαδόπουλος υπέπεσαν σε ανθρώπινο λάθος στη φάση του 60ου λεπτού όταν και ακύρωσαν ένα πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας. Αν και μεταξύ μας έχουμε τις αμφιβολίες μας.

Αναρωτιόμαστε όμως ειλικρινά. Ο κ. Ευαγγέλου και όσοι βρίσκονταν μέσα στο VAR τι ακριβώς είδαν και συμφώνησαν με τη λανθασμένη υπόδειξη; Θα μπορέσουν άραγε να δώσουν μία πειστική εξήγηση για ποιο λόγο ακύρωσαν ένα πεντακάθαρο γκολ; Για να καταλάβουμε και εμείς τη χρησιμότητα του VAR και για ποιο λόγο χρυσοπληρώνουμε τη λειτουργία του.

Εκτός κι αν δεν ευθύνεται το VAR αλλά η ανικανότητά του Ευαγγέλου και του βοηθού του, οπότε σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να πάνε μία ώρα αρχύτερα σπίτι τους.

Τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις εκθέτουν την ελληνική διαιτησία και πολύ σύντομα θα φτάσουμε στο σημείο να ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές.

Αν πραγματικά θέλετε να στηρίξετε την ελληνική διαιτησία, θα πρέπει εσείς οι ίδιοι οι διαιτητές να σταθείτε στο ύψος σας.

Αυτά προς το παρόν, με την ελπίδα να μην χρειαστεί να επανέλθουμε».