Ελληνικό Ποδόσφαιρο Κρήτη

Επιμένει για τους διαιτητές ο ΟΦΗ

"Για δική μου χρήση η ηρωίνη" υποστηρίζει ο γιατρός - Την Παρασκευή απολογείται ο ναρκέμπορος

Ο ΟΦΗ δεν προχώρησε σε επίσημη αντίδραση για τον μη ορισμό ξένου διαιτητή κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως θα καταθέσει νέο αίτημα και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στον Όμιλο σίγουρα θα ήθελαν το σημαντικό ματς απέναντι στους Βοιωτούς να το «σφυρίξει» ρέφερι από το εξωτερικό, ωστόσο η ΚΕΔ είχε αντίθετη άποψη. Η κρισιμότητα του είναι τεράστια για το σύνολο του Βέρα και γι’ αυτό ζήτησε ξένο «άρχοντα», αφού η «μάχη» για την  σωτηρία έχει φουντώσει.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, πάντως, δεν προχώρησε ούτε πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια επίσημη αντίδραση. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πίστη για μια δίκαιη διαιτησία του Διαμαντόπουλου, ενώ δεν θέλει φυσικά να προδιαθέσει αρνητικά και να επηρεάσει οτιδήποτε λίγες μέρες πριν την κομβική συνάντηση με τους «πράσινους».

Στο παρελθόν, εξάλλου, ανάλογα αιτήματα και άλλων ομάδων έχουν πέσει στο… κενό, οπότε στον ΟΦΗ ήταν έτοιμοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Είναι απόλυτα αφοσιωμένοι, έτσι, στην προετοιμασία τους για το ματς και έχουν αφήσει πίσω αυτό το κομμάτι.

Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν ξανά ξένο διαιτητή και αναμένεται να κάνουν χρήση του δικαιώματος τους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο είναι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 27η αγωνιστική και θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου.