Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Τι έδειξε η ΕΔΕ της ΚΕΔ/ΕΠΟ: Στέλεχος του Ολυμπιακού μπήκε στο VAR

Τουρκική πρόκληση με NAVTEX από τη Ρόδο μέχρι την Κρήτη
Παρατυπίες εντόπισε η ΕΔΕ της ΕΠΟ και της ΚΕΔ για τον τρόπο που (δεν) τηρήθηκε το πρωτόκολλο του VAR στο Γ. Καραϊσκάκης

ΗΕΔΕ που έκανε η ΚΕΔ και η ΕΠΟ για το διαβόητο χαμένο replay της πρεμιέρας του πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης έβγαλε λαβράκι: Ο Ολυμπιακός εμπόδισε το βαν του VAR να εισέλθει στο Καραϊσκάκη και η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Λίνα Σουλούκου εισήλθε παράνομα σε αυτό για να επιθεωρήσει!

Αν νομίζετε ότι η υπόθεση με το περίφημο εξαφανισμένο πλάνο από το πέναλτι του Μπαράλες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, έκλεισε τότε είστε γελασμένοι. Τουλάχιστον, όχι για το SDNA, το οποίο όσο περισσότερο… σκαλίζει την υπόθεση, τόσα περισσότερα «μαργαριτάρια» ανακαλύπτει. Διότι, μέχρι να φτάσουμε στην επίμαχη φάση, το χαμένο πλάνο που δεν είχε ποτέ ο Κουμπαράκης και το ριπλέι από την… στρατόσφαιρα, έχουν συμβεί σημείο και τέρατα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εδώ και μερικές ημέρες από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά και την ΕΠΟ, (διότι μιλάμε ένα τεράστιο πρότζεκτ για το οποίο η ΕΠΟ ξόδεψε εκατομμύρια και ήθελε να βρει απαντήσεις) διεξήχθη μία άτυπη ΕΔΕ., ώστε να εξεταστούν λεπτομερώς τα πεπραγμένα εκείνης της ημέρας και να αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν. Οι υπεύθυνοι κλήθηκαν να εξηγήσουν, η υπόθεση ψάχτηκε αρκετά και αυτά που έχουν προκύψει, σύμφωνα πάντα με πολύ αξιόπιστες πληροφορίες του SDNA, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.

Η άκρη του νήματος βρίσκεται περίπου 4,5 ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Το βαν με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό του VAR φτάνει στο γήπεδο Καραϊσκάκης (μισή ώρα κιόλας πριν από την προβλεπόμενη άφιξη ένεκα της πρεμιέρας), όμως ο Ολυμπιακός απαγορεύει την είσοδο στα μέλη του, επικαλούμενος έλλειψη πιστοποιητικών / διαπιστεύσεων, κάτι που απαγορεύει ουσιαστικά στο επιτελείο του VAR να περάσει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και να στήσει τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος στο sdna.gr