Αθλητικά Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Επίσημο – Αναβλήθηκαν τα ματς σε Τούμπα και Περιστέρι

Επίσημο – Αναβλήθηκαν τα ματς σε Τούμπα και Περιστέρι

Η Super League ανακοίνωσε την αναβολή των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος λόγω κρουσμάτων κοροναϊού
Την αναβολή των αγώνων ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος ανακοίνωσε η Super League λόγω των πολλών κρουσμάτων κοροναϊού.

Συγκεκριμένα, τα 13 κρούσματα κοροναϊού που ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, εκ των οποίων οι 10 ήταν ποδοσφαιριστές, μαζί με τα 11 κρούσματα που ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου, έφεραν αναπόφευκτα την αναβολή και των δύο αναμετρήσεων που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, πλην των δύο αυτών αναμετρήσεων τα πέντε υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής αναμένεται να γίνουν κανονικά, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

 

ΠΗΓΗ in.gr