Αθλητικά Επικαιρότητα

Επιτροπή Δεοντολογίας : Απαλλάσσονται Ολυμπιακός και Μαρινάκης

Θάνατος Μελίνας: Η ψύχραιμη περιγραφή του πατέρα και το κόμπιασμα στη φωνή

Τέλος στην λάσπη και την προπαγάνδα του πιο σκοτεινού συστήματος που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο! Τέλος στα παραμύθια των… εξυγιαντών. Η σκευωρία και το κατασκεύασμα με στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό και κυρίως να πλήξουν επικοινωνιακά τον σύλλογο και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, έπεσε στο κενό. Και ο διασυρμός των γνωστών προπαγανδιστικών κέντρων είναι τεράστιος.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έβγαλε απόφαση και απαλλάσσει τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ατρόμητο από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελεσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση που είχε ξεκινήσει στο Εφετείο Αθηνών από τις 1/7 και αφορούσε το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος έπεσε στο κενό, αφού απαλλάχθηκαν τόσο οι ερυθρόλευκοι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι Περιστεριώτες, ο Γιώργος Σπανός και ακόμα 13 κατηγορούμενοι.

Φυσικά ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε και κατέρρευσε η σκευωρία εις βάρος των Πειραιωτών και του ηγέτη τους, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι εμπλεκόμενοι των δύο πλευρών ενημερώθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ πως απαλλάσσονται από τις κατηγορίες.

Όλοι όσοι κατηγορήθηκαν αρνήθηκαν τις κατηγορίες και η Επιτροπή τους δικαίωσε βάζοντας τέλος στο «παραμύθι» τόσο της χειραγώγησης αγώνων αλλά και του υποβιβασμού που ακουγόταν τους τελευταίους μήνες.