Αθλητικά Μπάσκετ

Επιβεβαιώνουν και οι Πολωνοί: «Στον Παναθηναϊκό ο Πονίτκα»

Επιβεβαιώνουν και οι Πολωνοί: «Στον Παναθηναϊκό ο Πονίτκα»

Στην Πολωνία θεωρούν κλεισμένη τη μεταγραφή του Ματέους Πονίτκα στον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του στην EuroLeague
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει έρθει ήδη σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Ματέους Πονίτκα, με τα πολωνικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για δεδομένο deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο κορυφαίος παίκτης της εθνικής Πολωνίας και ένας από τους καλύτερους στο Ευρωμπάσκετ τα έχει βρει σε όλα με το Τριφύλλι και απλώς είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην EuroLeague για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός της εθνικής Πολωνίας θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα από τους Πράσινους, όπως αναφέρουν στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα το polskieradio24.pl.

Με αυτήν την προσθήκη οι Πράσινοι κλείδωσαν την θέση «2» και «3» με τον Πολωνό, που έκανε απίστευτα πράγματα στο EuroBasket, με το απίστευτο triple double στους «8» κόντρα στη Σλοβενία να είναι και το έναυσμα, ώστε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τρέξει την περίπτωσή του.

«Ο Ματέους Πονίτκα βρήκε νέα ομάδα και θα παίξει στην Ευρωλίγκα» αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πολωνίας και ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ευρωμπάσκετ, ο Ματέους Πονίτκα, βρήκε ομάδα. Οι εκπρόσωποί του ενημέρωσαν ότι δε θα παίξει στην ιταλική Ρέτζιο Εμίλια, αλλά σε ομάδα της Ευρωλίγκας, τον Παναθηναϊκό».

Παράλληλα, τονίζεται πως ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις ομάδες που αμέσως μετά το Ευρωμπάσκετ ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη και πως η πρόταση που του έγινε κρίθηκε ως η καλύτερη από αυτές που είχε και έτσι ο Πονίτκα πηγαίνει στην Αθήνα.

Το δημοσίευμα καταλήγει πλέκοντας το εγκώμιο του Παναθηναϊκού τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει 34 φορές το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλες 18 το Κύπελλο. Οι πράσινοι έχουν κατακτήσει έξι φορές την Ευρωλίγκα, το 1996, 2000, 2002, 2007, 2009 και 2011».
ΠΗΓΗ in.gr