Αθλητικά

Έρχεται το «διαστημικό» γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα (Εικόνες)

Έρχεται το «διαστημικό» γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα (Εικόνες)

Ένα πολύ διαφορετικό γήπεδο μπάσκετ αναμένεται να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στη Γλυφάδα. Το «διαστημικό» γήπεδο θα είναι διαθέσιμο για όλους.
Μπροστά σε ένα πολύ διαφορετικό γήπεδο μπάσκετ θα βρεθούν οι κάτοικοι της Γλυφάδας και οι επισκέπτες της πόλης εντός των επόμενων ημερών.

Ένα μπαλόνι ασφαλές, λειτουργικό, οικονομικό, μια κατασκευή έξυπνη και πρωτότυπη έρχεται να προστεθεί στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στην περιοχή κάτω από το Γκολφ. Αποτελούνται από δύο γήπεδα ποδοσφαίρου και τρία γήπεδα μπάσκετ.

«Μία φωτογραφία, χίλιες μπάλες μπάσκετ! Επιτρέψτε μου την παράφραση στο γνωστό λογοπαίγνιο, γιατί ο ενθουσιασμός και η χαρά μας είναι πραγματικά μεγάλη: Το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Γλυφάδας μας, το πρωτότυπο και καινοτόμο «μπαλόνι», είναι σχεδόν έτοιμο», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Έρχεται το «διαστημικό» γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα (Εικόνες)

«Αυτές τις μέρες θα μπουν οι τελευταίες πινελιές (καθιστικά, πάγκοι, κ.ά.) και μέσα στον Δεκέμβριο θα αρχίσουν να το απολαμβάνουν καθημερινά μικροί και μεγάλοι. Το 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας μετατρέπεται πλέον σε ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα.

Έρχεται το «διαστημικό» γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα (Εικόνες)

Με δύο ολοκαίνουργια γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα κλειστό μπάσκετ και προσεχώς δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ – και φυσικά με όλες τις ανέσεις και τις συνοδευτικές υποδομές που πρέπει να έχουν όλοι όσοι αθλούνται, κάθε ηλικίας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι όχι μόνο γιατί το τελικό αποτέλεσμα με το «μπαλόνι» είναι υπέροχο αισθητικά, αλλά γιατί αποδεικνύεται λειτουργικό και ασφαλές – δοκιμάστηκε μάλιστα στις μεγάλες βροχές των τελευταίων ημερών και πέρασε με άριστα το τεστ.

Να θυμίσουμε κι αυτό: Το λεγόμενο μπαλόνι απαιτεί λιγότερο χώρο και κατασκευάζεται πιο γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα έχει τουλάχιστον δέκα φορές μικρότερο κόστος από ένα «παραδοσιακό» κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Αποτελεί δηλαδή μια πολύ οικονομικότερη λύση σε σχέση με την κατασκευή ενός κλασικού κλειστού γυμναστηρίου και είναι μια επιλογή που κερδίζει διαρκώς έδαφος διεθνώς», συμπληρώνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Έρχεται το «διαστημικό» γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα (Εικόνες)

Ανοιχτές για όλους οι αθλητικές εγκαταστάσεις

«Η Γλυφάδα μας έχει τις πλέον σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Οι παίκτες και οι ομάδες της πόλης μας είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν και τους προσφέρουμε και εμείς τα καλύτερα για τις προπονήσεις τους.

Οι εγκαταστάσεις είναι όμως ανοικτές για όλους όσοι επιθυμούν να αθληθούν. Το νέο γήπεδο είναι ένα κόσμημα και προσωπικά είμαι λίγο περισσότερο συγκινημένος ως αιώνιος λάτρης του αθλητισμού.

Αποτελεί τιμή για μένα να δίνω πίσω στον αθλητισμό της πόλης που αγαπώ. Γλυφάδα μου δίπλα σου», υπογραμμίζει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού, τ. Αντιδήμαρχος Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος με μεγάλη αγάπη επιμελήθηκε και συντόνισε τις εργασίες κατασκευής του μοναδικού αυτού δημιουργήματος.

Έρχεται το «διαστημικό» γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα (Εικόνες)

ΠΗΓΗ in.gr