Γ’ Εθνική Κρήτη

Τα έξαλλα πανηγύρια στον Ηρόδοτο και το βίντεο – viral!

Τα έξαλλα πανηγύρια στον Ηρόδοτο και το βίντεο - viral!

 

O Hρόδοτος επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Βλαχιώτη στη Ν. Αλικαρνασσό, για την 34η αγωνιστική της Superleague 2 σε ένα παιχνίδι που έψαχνε μόνο τη νίκη για να σωθεί και μαθηματικά. Μάλιστα, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς και την απίθανη ανατροπή του Διαγόρα στο Αιγάλεω, η νίκη ήταν μονόδρομος. Τέλος καλό όλα καλά για τους ”μπλε” που έσωσαν την κατηγορία (με την αντίπαλο της να υποβιβάζεται) και με το σφύριγμα της λήξης να ξεκινούν ξέφρενα πανηγύρια.

Μάλιστα, πρωταγωνιστής σε αυτά ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, Μηνάς Χαλκιαδάκης ο οποίος διέκοψε τις δηλώσεις του προπονητή του σε μια έκρηξη χαράς.

Ο Βασίλης Βούζας πρόλαβε να πει τα εξής:

”Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και το τιμ της ομάδας. Ο κόσμος μας σήμερα συμπαραστάθηκε πάρα πολύ στην ομάδα και ώθησε να πετύχουμε την νίκη και ετυχώς τον ανταμείψαμε με τη νίκη. Από εδώ και πέρα ξεκινάει η επόμενη μέρα και θέλουμε να μην γίνει οτι έγινε φέτος, και να μην βρεθεί ο Ηρόδοτος ξανά σε τέτοια θέση, να κυνηγάει την παραμονή. Είμαι πολύ χαρούμενους, στους ποδοσφαιριστές τα περισσότερα συγχαρητήρια. Το πέτυχαν κάτω από αντιξοες συνθήκες, υπήρχαν αρκετά προβλήματα”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – VIRAL ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ