Γ’ Εθνική Κρήτη Παρασκήνιο

Τα βρήκαν Ανδρέας Σκέντζος και ο Πανελευσινιακός

Πόρος: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Κρασανάκη!

Στον Πανελευσινιακό η αποχώρηση του Μουράτ Σεροπιάν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου δημιούργησε κενό στη θέση του α’ προπονητή της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση του συλλόγου με αστραπιαίες κινήσεις βρήκε αμέσως τον αντικαταστάτη του αφού ήρθε σε συμφωνία με έναν coach που έχει τιμήσει κατά το παρελθόν τη φανέλα των “σταχυοφόρων” ως ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες προσπάθειες, η ιστορική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Σκέντζο. Ο ικανότατος κόουτς μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Πανελευσινιακού αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσαν και σηκώνει μανίκια προκειμένου να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο όπως και πέρυσι στον 6ο όμιλο όπου διεκδίκησε μέχρι τέλους την 1η θέση.

Ο Σκέντζος επιστρέφει στην γενέτειρα του ως προπονητής για πρώτη φορά, έχοντας τη στήριξη της διοίκησης και του κόσμου καθώς αποτελεί έναν αγαπητό πρόσωπο που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανελευσινιακό πριν ακολουθήσει μια μεγάλη καριέρα σε ΟΦΗ και Άρη.

Ο έμπειρος τεχνικος στο παρελθόν έχει εργαστεί στον ΑΟΑΝ, στην Ανω Μερά και Πανθηραϊκό, ενώ έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε ΟΦΗ, Άρη Θεσσαλονίκης Ατρόμητο, Πλατανιά, Πανιώνιο και Ομόνοια Λευκωσίας.

Τελευταία ομάδα του κ Σκέντζου ήταν ο ΑΟ Πόρου όπου πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά με την ομάδα να καταλαμβάνει την καλύτερη θέση στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (4η θέση στον 7ο όμιλο) ενώ έφτασε και μέχρι τους 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ