Αθλητικά

«Κόκκινο» ποτάμι στο Κάουνας: Η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς τη «Zalgirio Arena»

«Κόκκινο» ποτάμι στο Κάουνας: Η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς τη «Zalgirio Arena»

Χαμός στο Κάουνας από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με 8.000 φιλάθλους να πηγαίνουν στη «Zalgirio Arena» με πορεία για τον τελικό της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό της Euroleague και στο Κάουνας γίνεται χαμός από τον κόσμο των ερυθρόλευκων που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της πόλης.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών μετά την πολύ δυνατή παρουσία που είχαν στον ημιτελικό με τη Μονακό, έχουν ξεσηκώσει τη λιθουανική πόλη από τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στη «Zalgirio Arena» αναμένεται να βρίσκονται πάνω από 8.000 οπαδοί.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξεκίνησαν πορεία προς τη «Zalgirio Arena» από τις 16:00, όπου προσδοκούν να δουν την ομάδα τους να επικρατεί της Ρεάλ Μαδρίτης και να σηκώνει την τέταρτη Ευρωλίγκα στην ιστορία της.

Η ατμόσφαιρα στο Κάουνας είναι απίθανη, όλη η πόλη είναι στα κόκκινα, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να κάνει πάρτι στους δρόμους. Οι φίλοι της ομάδας άρχισαν από το κέντρο της πόλης και πάνε μέχρι το γήπεδο, όπου και θα παρακολουθήσουν το σπουδαίο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πορεία στο Κάουνας:

«Κόκκινο» ποτάμι στο Κάουνας: Η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς τη «Zalgirio Arena» «Κόκκινο» ποτάμι στο Κάουνας: Η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς τη «Zalgirio Arena» «Κόκκινο» ποτάμι στο Κάουνας: Η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς τη «Zalgirio Arena» «Κόκκινο» ποτάμι στο Κάουνας: Η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς τη «Zalgirio Arena» «Κόκκινο» ποτάμι στο Κάουνας: Η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς τη «Zalgirio Arena» «Κόκκινο» ποτάμι στο Κάουνας: Η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς τη «Zalgirio Arena»

ΠΗΓΗ in.gr