Αθλητικά

Ο Ερυθρός Αστέρας παρουσίασε και επίσημα τον Χουάνγκ- Δείτε βίντεο

Λίαμ Πέιν: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω σοβαρής λοίμωξης στα νεφρά

Ο Χουάνγκ είναι και επίσημα παίκτης του Ερυθρού Αστέρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τους Σέρβους να τον παρουσιάζουν στο Μαρακανά

Ο Χουάνγκ είναι εδώ και μέρες παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Αφού τον καλωσόρισαν στο σύλλογο στις 5/9, 9 μέρες μετά ήρθε κι η παρουσίασή του.

Ο Νοτιοκορεάτης υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας ενώ επέλεξε τον αριθμό 66.

Ο παίκτης παραχωρήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα από τον Ολυμπιακό με το ποσό των 5.5 εκατ. ευρώ να είναι το deal. Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει ο Χουάνγκ έδειξε μία στάση μεταμέλειας και μία επιθυμία να γυρίσει πίσω στον σύλλογο (ζητώντας μάλιστα συγγνώμη), όμως ο Ολυμπιακός δεν θα τον δεχόταν μετά από τα όσα έγιναν.

In Bom Hvang u Crvenoj zvezdi

Μιλώντας στους Σέρβους δημοσιογράφους, η ακριβότερη φετινή μεταγραφή του Αστέρα, εμφανίστηκε αρκετά τρακαρισμένος και το παραδέχθηκε…

«Γενικά είμαι νευρικός απέναντι στους δημοσιογράφους, αλλά είμαι εντελώς διαφορετικός στο γήπεδο. Εκεί είμαι πολύ καλύτερος», είπε αρχικά δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί σ’ ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και δίνοντας το σύνθημα για νίκη στην έδρα της Μάντσετσερ Σίτι: «Το ότι ο Αστέρας παίζει στο Champions League ηταν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Είναι μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο και σίγουρα δεν υπάρχει κανένας εύκολος αντίπαλος. Σε λίγες ημέρες παίζουμε με την Σίτι στην έδρα της κι εγώ προσωπικά πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Θα πάμε στο γήπεδο τους με στόχο τη νίκη».