Αθλητικά

Ο Ταρίμπο Γουέστ, το μεγάλο ψέμα για την ηλικία του και η μαφία

Ο Ταρίμπο Γουέστ, το μεγάλο ψέμα για την ηλικία του και η μαφία

Είπαμε να κρύβεις χρόνια αλλά όχι και έτσι

Η Ίντερ έχει όραμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στο μεταγραφικό παζάρι πληρώνει αδρά και φέρνει τα μεγαλύτερα ονόματα.

Το μεγάλο μπαμ γίνεται με τον βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Ρονάλντο, το “φαινόμενο”, με τον Ταρίμπο Γουέστ που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίζεις του με την εθνική Νιγηρίας να ακολουθεί.

Όταν ήρθε στην ομάδα ήταν 20 χρονών, ή τουλάχιστον έτσι έλεγε. Οι συμπαίκτες του από τη πρώτη στιγμή έδειχναν να μην τον πιστεύουν, και ο Ταρίμπο δεν ενσωματώθηκε ποτέ.

Ο Ταρίμπο Γουέστ, το μεγάλο ψέμα για την ηλικία του και η μαφία

Μετά από αρκετούς αγώνες είδε την πόρτα της εξόδου, ψάχνοντας την επόμενη ομάδα να αγωνιστεί. Ο ίδιος δήλωνε πως η μαφία δεν τον άφησε να αγωνιστεί στην Ιταλία, επειδή δεν χρηματίζονταν.

Φτάνοντας αρκετές μεταγραφικές περιόδους μετά, ο Ταρίμπο παίρνει μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα, στη Σερβία. Στο συμβόλαιο γράφει ότι είναι 28 χρονών. Κάποιες φωνές μιλούν για παραποίηση στοιχείων και ο πρόεδρος ξεκινάει έρευνα και ανακαλύπτει ότι ο Γουέστ είναι 40!!!!!

Ο ακραίος αμυντικός έκρυνε την ηλικία του από την αρχή σε όλες τις μεταγραφές που πήρε στην Ευρώπη. Δεν διώχθηκε από την ομάδα αφού όπως έλεγε ο προπονητής όσο παίζει καλά δεν με νοιάζει αν είναι και 70…

ΠΗΓΗ