Αθλητικά

Ώρες αγωνίας για Νεϊμάρ: Προσπάθησαν να απαγάγουν τη νεογέννητη κόρη του

Ώρες αγωνίας για Νεϊμάρ: Προσπάθησαν να απαγάγουν τη νεογέννητη κόρη του

Κακοποιοί μπούκαραν στο σπίτι των πεθερικών του Νεϊμάρ με στόχο να απαγάγουν τη νεογέννητη κόρη του.

Ώρες αγωνίας έζησε ο Νεϊμάρ και η οικογένεια του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, κακοποιοί μπούκαραν στο σπίτι των πεθερικών του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, έδεσαν τους γονείς της συντρόφου του με στόχο να πάρουν το μωρό.

Για καλή τύχη της οικογένειας του Νεϊμάρ, η σύντροφος του Βραζιλιάνου, Μπρούνα Μπιανκάρντι, και η νεογέννητη Μέιβι δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Οι κακοποιοί ήταν τρεις άντρες. Ένας εξ των δραστών είναι υπό κράτηση και λέγεται πως είναι κάτοικος στο ίδιο συγκρότημα που βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας της Μπρούνα.

«Για να καθησυχάσω τους φίλους, την οικογένεια και όσους από εσάς με ακολουθείτε, σας ενημερώνω ότι σήμερα το πρωί έγινε ληστεία στο σπίτι μου και οι γονείς μου πιάστηκαν όμηροι. Εγώ, η Mέιβι και η αδερφή μου δεν μένουμε πλέον εκεί, ούτε βρισκόμασταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι.

«Δόξα τω Θεώ, όλοι είμαστε καλά. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους και ότι οι δράστες έχουν βρεθεί. Ευχαριστούμε τον Θεό που μας προσέχει και προσεύχομαι για να προστατεύει πάντα την οικογένειά μου από κάθε κακό». έγραψε η Μπιανκάρντι στα social media.
ΠΗΓΗ newsit.gr