Παρασκήνιο

Η Μπεσίκτας θέλει τον Φορτούνη αλλά…

Αρέσει στους Τούρκους ο Φορτούνης αλλά πολλά Θα κριθούν από τις διαθέσεις του Ολυμπιακού και φυσικά του διεθνούς μεσοεπιθετικού…
Άλλο ένα δημοσίευμα, αυτή τη φορά της Fotomac, υποστηρίζει ότι η Μπεσίκτας αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη.
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως οι Τούρκοι δεν έχουν κάνει το επόμενο βήμα, αλλά είναι δεδομένο το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή μεσοεπιθετικό από τα Τρίκαλα.
Οι «μαυραετοί» είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν από κοντά τον 25χρονο άσο στους μεταξύ τους αγώνες με τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως τότε ο παίκτης δεν είχε πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Οι Τούρκοι, όμως, τον ξέρουν πολύ καλά και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να καταθέσουν όντως πρόταση για την απόκτησή του. Πολλά θα κριθούν, σε κάθε περίπτωση, από τις διαθέσεις του Ολυμπιακού και του Φορτούνη, ο οποίος παρουσιάζεται επιφυλακτικός σε ό,τι έχει να κάνει με ενδεχόμενη μεταγραφή του στο εξωτερικό.
Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την κακή εμπειρία του στη Γερμανία, όπου δεν ήταν βασικός στη δεύτερη κατηγορία με την Καϊζερσλάουτερν.

Πηγή: pronews

 

 

www.1069.gr