Ελληνικό Ποδόσφαιρο Παρασκήνιο

Ολυμπιακός – Αρης: Καταγγελία για ξυλοδαρμό προσκεκλημένου των Κιτρίνων στο Γ. Καραϊσκάκης

Δυο θάνατοι από κορωνοϊό και αρκετές μολύνσεις φέρνουν αγωνία στο δήμο Μινώα
Ενας από τους προσκεκλημένους της ΠΑΕ Αρης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χτυπήθηκε από οπαδούς και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Ο Αρης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και… αιμόφυρτος από το Γ. Καραϊσκάκης και το ματς με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA αλλά και με βάση όσα καταγγέλλει ο Αρης και όσα μεταδίδουν ιστοσελίδες που επικεντρώνονται στην ειδησεογραφία των Κιτρίνων, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των λίγων προσκεκλημένων του Άρη που είχαν δικαίωμα να βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου, μια ομάδα οπαδών επιτέθηκε με βίαιο τρόπο σε έναν εξ αυτών.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφριά ο άτυχος φίλος του Αρη, αν και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του γηπέδου. Όπως καταγγέλλεται πάντως από την πλευρά των Κιτρίνων το περιστατικό έλαβε χώρα υπό την ανοχή της αστυνομίας που καθυστέρησε εμφανιστεί και να επέμβει. Κι όλα αυτά σε παιχνίδι που ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία.